Kedves Anikó!

H. Hunor vagyok, 44 éves asztalos. 160kg és 180 cm. Tudom nem túl fényes a helyzet! Fogyni szeretnék, azonban félek, mert gerincsérvem és gyógyszerezésre szoruló magas vérnyomásom van. A pulzusom pedig néhány lépcsőfok legyűrése után az egekbe szárnyal. Hasi plasztikám már volt 11 éve, de sajnos már nem is látszik, az akkor elért eredmény. Hogyan fogyhatnék? Szívesen csatlakoznék hasonszőrű bajtársaimhoz. Együtt talán könnyebb lenne!

Köszönöm.

Kedves Hunor! Az Ön számára legideálisabb lenne a Súlyfelejtők csoportunk! Ez a SPEEDFIT Fitnesz Stúdió és a Kardirex Egészségügyi Központ közös „fogyasztó” programja, ahol megfelelő orvosi kivizsgálás, ill. kezelés mellett biztonságban, magasan kvalifikált edzői gárda segítségével, szabadulhat meg a súlyfeleslegétől.

Szeptemberben indul az új csoport, nagy szeretettel várom Önt is. Fogyjunk együtt, sikeresen, és ami a legfontosabb tartós eredménnyel!

Az első előadás pontos időpontját hamarosan megtalálja a honlapunkon! www.speed-fit.hu

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy-Huszár Anikó

Személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.