Kedves Anikó!

44 éves, kissé túlsúlyos hölgy vagyok. A külsőmet már elfogadtam, hisz aki szeret, ilyennek szeret, de egyre jobban bosszant, hogy már a negyedik emeletre való fellépcsőzés is gondot jelent. Félek, hogy a korom előre haladtával, ez egyre rosszabb lesz. Mit tehetnék, hogy megszabaduljak a túlsúlytól és fittebbnek érezzem magam? Az időmbe nem fér bele a fitneszterem és a rendszeres csoportos órák látogatása sem.

Üdvözlettel:
Szabóné Horváth Klára

Kedves Klára!

Köszönöm a megkeresését! Örülök, neki, hogy felébredt Önben a változtatás utáni vágy. Ez mindig az első lépés az életmódváltásban. Hiszem, hogy nem csak a külsőnk miatt, kell sportolnunk és egészségesen táplálkoznunk. Ahogy Ön is írta, a normál hétköznapi mozgásformákhoz és cselekvésekhez, mint például a lépcsőzés, is szükségünk van a jó állóképességünkre és fittségünkre. Az, hogy a külsőnk is változik és meg tudunk barátkozni a tükörrel „csak „egy plusz ajándék. Ezáltal magabiztosabbá válhatunk az élet egyéb területein is.

Az időhiány, kérem, ne vegye sértésnek, de csak kifogás. Az értékrendszerünkben kell rendet tenni. Ha most nincs időnk mozogni, akkor feltételezem később sem lesz, majd például orvoshoz járni. Higgye el, kedves Klára, ha edzettebb és könnyebb lesz, az élet is könnyebb lesz. Megváltozik a bioritmusa, a mentalitása és a dolgokhoz való hozzáállása is. Lendületesebb lesz az élete, és ezáltal több minden belefér majd a nap 24 órájába. Úgy gondolom, hogy a Speedfit Finesz Stúdió nyitva tartása tökéletesen alkalmazkodik a mai rohanó, munkaorientált élethez. Stúdiónk reggel 6 órától 24 óráig várja a kedves és lelkes sportolni vágyókat. Jöjjön el hozzánk, próbálja ki és határozza el magát mellettünk a saját tapasztalataira hallgatva.

Sportbaráti Üdvözlettel:
Nagy-Huszár Anikó

Speedfit Fitnesz Mindenkinek! 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.