Kedves Péter!

K. József „újrakezdő súlyfelejtő” vagyok! 2 éve részt vettem a Súlyfelejtők programjukban, de sajnos mára már nyoma sincs derék, karcsú alakomnak! Nem tudom, mint tegyek? Van másik program? Itt valami nem jó, én érzem…. vagy Jelentkezzek újra a programba? Befizessek 3 hónapot? 3 hónap elegendő?

Várom mielőbbi válaszát!

József! József! József!

Nagyon sajnálom, hogy visszahízta a nehezen leadott kilókat! Nem megbántani akarom, de ez nem a program hibája, ugye Ön is tudja? Nem hibáztatom, mindig könnyebb a külső körülményekben, személyekben keresni a hibát! Néha én is ezt teszem, a lelkem megkönnyítése végett! Azonban ilyenkor, jó, ha valaki felébreszt! Látja? Önt, most én szeretném felébreszteni és egyben elhívni újra a stúdiónkba! Nem három hónapra, hanem hosszú időre! Változtassuk át az életmódját! Erős jellem Ön, én úgy gondolom ebből a pár sorából is! Ha egyszer sikerült, most is fog! Csupán arra az egyre kérném, hogy ne „programnak” fogja fel, hanem egy új életnek és akkor maradandó lesz az eredmény! 

Várom mielőbb!

Üdvözlettel: Nagy Péter

Személyi edző

0670/366-2241

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.