Ez csak akkor igaz, ha ész nélkül, mérték és válogatás nélkül fekszel alá ellenőrizetlenül megbízható gépeknek…

Fontos tudni, hogy tízszer gyakoribb a normál napozás közbeni UV sugarak hatására kialakult bőrelváltozás, mint a szolárium okozta bőrproblémák. Valójában, ha megfelelően használod a szoláriumot, akkor akár még egészségesebbé is teheted a bőrödet.

Ne hidd el, amit mások megalapozatlanul állítanak!

Egészséges szolárium tudatosan… Olvass el erről többet!

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a legnagyobb problémát az UV sugarak miatti leégés okozza. Sokan, akiknek nem volt lehetősége télen is barnítani bőrét, a jóidő megérkeztével máris mennek ki sütkérezni, és óvatlanság miatt le is égnek igen gyorsan. Valójában ez okozza a legtöbb elváltozást, ezért is érdemes védeni bőrünket, odafigyelni rá.

Itt lép képbe az egészséges szolárium, a tudatos szolizás valódi előnye, azaz, hogy kontrollált környezetben, veszélyek nélkül alakíthatod ki barnaságodat, és nem teszed ki magad túlzott napfénynek. Ezáltal elkerülöd a leégést és az ezzel járó kellemetlenségeket is.

Rendszerességgel, mértéktartással fantasztikus eredmények!

forras és a cikk folytatása:http://duanszolarium.hu/eg%C3%A9szs%C3%A9ges-szol%C3%A1rium-el%C5%91nyei

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.