Mi a SPEEDFIT célja a sportolók támogatásával?
– Célunk, hogy segítsük a felkészülésüket egy igényes környezetben, ahol a legmodernebb fitnesz és erősítő gépeken edzhetnek. Továbbá, hogy Velük együtt megszólítsuk azokat az embereket, akik tudják, hogy jó dolog a sport, de még nem hozták meg a döntést, vagy ha már meghozták, akkor motivációt merítve a profi sportolókból, elérjék a kitűzött céljukat!

Az ETO Futsal játékosait hogyan segíti erőnlétük fejlődésében a Társaság?
– Biomechanikus gépeinken az ízületeket kímélően, hatékonyabban tudják az edzésmunkát elvégezni. Emellett a gépeink megfelelő száma biztosítja, hogy ne kelljen edzés közben a gépekre várakozniuk. Illetve a nyári nagy melegben a klimatizálás az, ami segít az edzésük minőségének javításában.

Mi emeli ki a SPEEDFIT-et egy szokványos konditeremtől – módszerek, gépek, atmoszféra?
– Mi már az indulás óta "kicsit" mások vagyunk. A tisztaság, higiénia Nálunk nagyon fontos szerepet kap. A nyitva tartásunk is a mai rohanó világ Emberéhez alkalmazkodik, hétfőtől-vasárnapig 6-24 óráig vagyunk nyitva, ünnepnapokon is! Több mint 600 ingyenes parkolóhellyel várjuk azokat, akik autóval érkeznek. Továbbá a legmodernebb gépek segítik Vendégeink fejlődését, és külön kiemelem a magasan kvalifikált Edzői gárdát, akiknek a segítsége a garancia a sikerre!

Hogyan tud fejlődni a SPEEDFIT?
– A fejlődésünk az indulás óta töretlen! Hála a sok elégedett Vendégnek, akik jó hírünket keltik!

Ha %-ban fejezné ki, mennyi jelenleg a sportolók és a civil vendégkör aránya?
– Többségében Hozzánk azok járnak, akik szeretnek mozogni, a napi stresszt akarják levezetni. Egyre többen tudatosságból választják ezt a mozgásformát, megelőzve a modern kori betegségek kialakulását. Megközelítőleg Vendégeink 20%-a az aki sportoló, a többi 80%, mint Én is, inkább a fent említett előnyök miatt választ Minket!

Mire a legbüszkébb eddig a SPEEDFIT?
– A közel 2.000 elégedett Vendégre, akik heti szinten rendszeresen beiktatják a mozgást az életükbe

Szokott ETO futsal meccsekre járni?
– Igen, óriási élmény, a Csapat nagy részét személyesen is ismerem, és elmondhatom, hogy jó kapcsolatot ápolok Velük!

Mit üzen a játékosoknak a Szuperkupára és a bajnoki nyitányra?

Hajrá-Hajrá! A SPEEDFIT legyen Veletek!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.