Kedves Viki!

Hallottam róla, hogy léteznek rendkívül "gyors" edzéstípusok ún. testvibrációs technológiák, de nem tudom, hogy hatékonyak-e? Önmagukban vagy kiegészítésként alkalmasak edzésre?

Köszönöm,

Barbara

Kedves Barbara!

Rohanó világban élünk, gyorsételek, turbódiéták, és 20 perces edzések „segítenek” minket időt spórolni, amiből mégis egyre kevesebbet töltünk hasznosan. Véleményem szerint, a testvibrációs pad abban az esetben lehet hatékony, ha valaki kóros súlytöbblettel rendelkezik, melynek hatására a mozgásképessége jelentősen beszűkül. Ehhez gyakran párosul magas vérnyomással, érszűkülettel, cukorbetegséggel vagy egyéb társbetegséggel. Ilyen esetben a testvibrációs tréning jó megoldás lehet a mozgás elkezdésére. Az életmódváltás és a megfelelő diéta természetesen elengedhetetlen. Másfelől, pl. vegyünk egy olyan esetet, hogy valaki megfelelően táplálkozik, ami alatt ebben az esetben azt értem, hogy nem visz be felesleges kalóriákat, ám soha nem végez semmilyen testmozgást, valószínűleg a kialakult kalóriadeficit miatt az első időkben lemegy róla 1-2 kiló. Önmagában azonban és sok esetben, pl. az alakformálásban a testvibrációs készülék használata hosszútávon számomra nem releváns.

További kérdés esetén szeretettel várlak személyesen a Speedfit Stúdióban!

Viki   

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.