Kedves Anikó!

40 eves túlsúlyos hölgy vagyok. Két éve edzek, de túl nagy eredményt nem értem el. Tudom, hogy az étkezésemmel van baj. Össze vissza eszem, nem tudok megálljt parancsolni az étvágyamnak. Azt ajánlották, hogy este, edzés után fogyasszak fehérjét. Félek tőle, de nem tudok fehérje dúsan étkezni, így valahogy pótolnom kell. Milyen fehérje készítményt tudnál nekem javasolni?


Kedves Ildikó!

Köszönöm a bizalmadat és, hogy megkerestél engem. Valóban, estére a legideálisabb a fehérje fogyasztás lenne. Amennyiben nem tudod megoldani, hogy természetesen és választékosan étkezzél, úgy a legjobb választás a Biotech Usa Zero fehérjéje. Cukormentes, steviával van édesítve, laktóz mentes, glutén mentes isolátum. Kiváló a diétában.

Táplálék kiegészítőkkel kapcsolatban, nagy segítséget tud nyújtani Neked, a SPEEDFIT Fitnesz Teremben Gyömörei Anita, a Profitness Shop tulajdonosa és szakembere. Fordulj hozzá bizalommal!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.