Az eseményt négy hónapos készülődés, szervezés, és egyeztetés előzte meg, melynek célja egyrészt egy hagyományteremtés volt, másrészt pedig az, hogy a méltán népszerű akadályfutó versenyeket egy könnyített, ámde kihívásokban bővelkedő pályán tudták kipróbálni a teljesen hétköznapi érdeklődők is.

Ennek volt köszönhető az az eufórikus hangulat, amely átjárta mind a futni vágyókat, mind pedig a rendezvény szervezőket, támogatói standokat egyaránt az esemény ideje alatt.

Három kilométeren kilenc akadály fogadta a nevezőket: szalag alatt kúszás a fűben, raklap akadályon való átugrás, gumiabroncsokon átfutás, egy rövid szakaszon abronccsal együtt futás és még hasonló érdekes feladatokkal kellet megbirkózniuk a résztvevőknek. Volt olyan versenyzőnk, aki babakocsival gyermekét tolva teljesítette a távot.

Három kategóriában, életkor szerint Junior, Felnőtt, és Senior, külön férfi, és női díjazottak kaptak érem, és egyéb értékes vásárlási utalványokat, illetve a támogatóink által felajánlott nyereménytárgyakat.
Minden versenyzőnek oklevelet és befutó csomagot tudtunk biztosítani, melyet ezúton szeretnénk megköszönni azoknak a cégeknek, és kis vállalkozásoknak, melyek hozzá járultak a rendezvényünk színvonalának növeléséhez.

Támogatóink voltak: Pedró Pékség, Győr+ Média, Sopron Bank Burgenland Kft, Euro Family, Intersport, PaleoZóna, Inkosport, B Win B Sped Kft, Essence of Your Soul, Modell Bázis, Lifeline Essentials

A verseny sikeres volt, ezúton is gratulálunk a résztvevőknek. Jövőre is várunk szeretettel minden kedves sportolni vágyót a II. SPEEDFIT Cross Challenge alkalmával.

A Speedfit csapata

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.