Teljes kiőrlésű lisztből készült (durum) tészta
 
 Ez egy ideális, lassan felszívódó szénhidrátforrás, amely hosszantartó, folyamatos energiát biztosít, így hozzájárulva a jobb izomregeneráláshoz és a frissességhez. 1 adag (100 gramm) 8 gramm fehérjét, 75 gramm szénhidrátot és kevesebb mint 2 gramm zsírt tartalmaz.
 
Sovány marhahús
 
A testépítés úttörői táplálékkiegészítők nélkül is egész jól megvoltak, pláne olyan kiváló fehérjeforrásokkal, mint a marhahús. Ez a húsféle gazdag vasban, cinkben, kreatinban és B-vitaminokban. 100 gramm színhús fehérjetartalma 25 gramm, szénhidrátrésze 0 gramm, zsírtartalma 4 gramm.
 
Zsírmentes túró
 
Egy másik „ nagy öreg” a testépítő étrendben, amely főleg lassú felszívódású fehérjéket tartalmaz, így ideális lefekvés előtti étel, akár szénhidrátszegény diétához is. 100 gramm 16 gramm fehérjét, 4 gramm szénhidrátot és 1 gramm zsírt tartalmaz.
 
Zabpehely
 
A lassú felszívódású szénhidrátok másik jó forrása, reggelik, edzés előtti ételek kiváló alapanyaga.100 gramm fehérjetartalma 13 gramm, szénhidrátrésze 60 gramm, zsírtartalma 7 gramm.
 
Tonhal
 
Akár tiszta izmokat akarunk építeni ,akár testzsírt akarunk csökkenteni, a tonhal húsa hasznos szolgálatot tehet.Tele van fehérjékkel, egészséges omega- 3 zsírsavakat tartalmaz, és gazdag szelénben, amely jelentős antioxidáns. 100 gramm 20 gramm fehérjét, 0 gramm szénhidrátot és 2 gramm zsírt tartalmaz.
 
SPEEDFIT- Fitnesz Mindenkinek!
 
Bővebb információt kaphat:
 
Bögi Viktor
Személyi edzőnél
 
SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
06/96 528-448
 
https://www.speed-fit.hu
Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.