Szerda reggel éppen munkába tartottam reggel 5:35 volt ,és eszembe ötlött, hogy 7 hónapom van a következő verseny idényig. Igen -igen fitnesz versenyző vagyok. És arra gondoltam, hogy napló formájába megosztom veletek az élményeimet, tapasztalataim,szenvedéseimet, ételeket, edzéseimet.


 

Remélem egykét embernek megerősítést ad majd , hogy sportolni, és egészségesen táplálkozni kell , ahhoz hogy hosszú élet várjon ránk. Természetesen én versenyezek ,de egy jó útmutatást adhat ez a naplócska.

Nos ma 2011.04.20 van és én októberre készülök fel. Hosszú út áll még előttem ez igaz, de minden fejben dől el. Ezt azért is tudom alátámasztani mert 2 hónapos betegségen vagyok túl és sajnos ennek a nyomai még mindig látszódnak, mert a szervezetem sajnos felhasználta a tartalékokat, izomzatom csökkent, most egy átlagos 160cm = 52kg -os nő vagyok. Innen startolok.

A történethez természetesen az is hozzátartozik, hogy én 2010.oktoberében már voltam versenyen, de hogy lássátok ,hogy minden nő megtud szenvedni az alakjával, ezért kezdtem el ezt a naplót. A 2 hónapos betegség arra is megtanított, hogy nagyon kell vigyázni az egészségre. Mert sport és egészséges táplálkozás nélkül sajnos a betegségek sokkal könnyebben megtámadhatják az embert.


 

Minden héten találkozhattok az írásaimmal ettől a héttől kezdve. Minden héten elmesélem milyenek az edzéseim, recepteket, és egyéb jó tanácsot is adok majd a naplón keresztül.

Ha pedig személyesen kérdeznétek akkor elértek a Győri Speedfitben, vagy e-mailban : kacserkata@gmail.com


 

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet kívánok


 

Kácser Kata

személyedző és fitneszversenyző

 

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
 
 
SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
06/96 528-448
 


 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.