Tényleg szükség van az extra adag C-vitaminra télen?

2023. január 16.|

A téli hónapokban sokan szeretik bebiztosítani magukat napi több 1000 mg C-vitamin kapszula szedésével. Ilyenkor a táplálékkiegészítő cégek is komoly akciókkal hajtják fel a vásárlási kedvet. De vajon tényleg szüksége van a szervezetünknek erre a megfázás elkerüléséhez?

A csaló étkezések szerepe

2023. január 16.|

A csaló ételek fontos szerepet játszhatnak az egészséges táplálkozásban. Pozitív pszichológiai lökést adhatnak, segíthetnek a diéta betartásában, sőt, még az anyagcserét is felpörgethetik. Mindenekelőtt a csaló étkezések pszichológiai lökést adnak. A fogyókúra kemény és korlátozó lehet és egy időnkénti csaló étkezés a szabadság érzését adhatja, lehetővé tesz egy kis szünetet az olykor monotonnak tűnő egészséges táplálkozásban.

A megfelelő fogadalmak – Edzésterv az újévre

2023. január 9.|

Az emberek mindig megpróbálják maximálisan kihasználni az évvégi szabadidőt, persze ez úgy hangzik, mintha rengeteg idő állna rendelkezésükre. Mégis csak jó néhány napról van szó, amely általában alvással, pihenéssel és lazsálással vagy családlátogatással telik.

10 tipp az újévi fogadalmaidhoz

2022. december 19.|

Szilveszterkor könnyű fogadalmat tenni; a kihívás abban rejlik, hogy azt a gyakorlatba is ültessük és hosszú távon kitartsunk mellette. Íme 10 módszer, amellyel a fitneszcélokat valóra válthatod - nemcsak szilveszterkor, hanem egész 2023-ban.

8 szakértői fitnesz tanács 2023-ra

2022. december 19.|

Visszatekintve egy újabb évre, amikor egy világjárványon keresztül navigáltál az életben, úgy érezheted, hogy a fitnesz a háttérben maradt, vagy hogy általában nem mozogtál annyit, amennyit szerettél volna. De ez nem baj

Egészséges szokások, hogy jól induljon a napod

2022. december 12.|

Az új év mindig jó alkalom arra, hogy új szokásokat és elhatározásokat próbáljunk ki egészségünk javítása érdekében. Nem számít, milyen fogadalmat hoztál, ha jól kezded a napot, az tovább növeli a siker esélyét.

5 tipp az erős immunrendszerért a téli időszakban

2022. december 5.|

A hűvösebb időjárás beköszöntével a megfázás és az influenza újabb szezonjának kockázata is fennáll. Mindannyian jól ismerjük a baktériumok terjedésének elkerülésére vonatkozó tippeket - például a rendszeres kézmosást.

Négy immunerősítő házilag a téli évszakra

2022. december 5.|

A tél már javában zajlik és mindannyiunknak erősítenünk kell az immunrendszerünket, hogy megbirkózzunk a változó évszak viszontagságaival. Ennek érdekében összegyűjtöttünk négy olyan italt, amelyek az immunrendszerünk egészségéhez hozzájárulnak.

Mennyi testmozgás elegendő?

2022. november 28.|

Mielőtt eldöntenéd, tisztában kell lenned a testedzéssel kapcsolatos céljaiddal: Fizikai fittség, testsúlykontroll vagy a stressz-szinted alacsonyan tartása érdekében sportolsz?

Hogyan befolyásolja az alvás a fittséget

2022. november 21.|

Ha edzésről van szó, fontos, hogy mit csinálsz az edzőteremben. De az, amit az edzőtermen kívül teszel - mit eszel, mit iszol, és különösen az, hogy hogyan alszol, ugyanilyen fontos.

9 tipp, hogy télen is fittek maradjunk

2022. november 21.|

A tél mindannyiunk számára egy gyönyörű, de elfoglalt időszak. Különböző rendezvények, családi összejövetelek, kirándulások gondoskodnak arról, hogy egy pillanatra se unatkozzunk.

Hogyan kezdj bele az edzésbe: 20 motiváció ötlet szakemberektől

2022. november 14.|

A legjobb alkalom arra, hogy nekiállj bárminek az valószínűleg majd holnap lesz. Holnap már biztos lesz motivációd az edzéshez, az életmódváltáshoz, eljárni edzőterembe vagy éppen megtanulni zongorázni. Vagy inkább majd hétfőn, akkor úgy is egy új hét kezdődik.

Testmozgás = immunitás

2022. november 7.|

Újabb köhögéssel vagy megfázással küszködsz? Állandóan fáradtnak érzed magad? Lehet, hogy máris jobb lesz a közérzeted, ha naponta sétálsz egyet, vagy hetente néhányszor egy egyszerű edzésprogramot végzel.

Mi teszi különlegessé az ALLRYS termékeket?

2022. október 24.|

Közel három évig fejlesztettük sportolók és szakemberek bevonásával. A válogatott és csúcsminőségű alapanyagok segítségével a lehető legtöbbet hozhatod ki magadból! 4 íz, 4 funkció!