Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban?

Körülbelül 3 éve kezdtem el kisebb nagyobb megszakításokkal az edzést a Stúdióban, de most találtam meg az igazán nekem való edzésformát a jelenlegi edzőmmel.

Mi volt a motivációd amikor csatlakoztál?

Amikor csatlakoztam, akkor az volt az elsődleges motivációm, hogy az egészségesebb legyek, illetve az, hogy fogyjak, mert gyerekkoromba nagyon sokat szekáltak a testalkatom miatt.

Az elejétől kezdve igénybe veszed személyi edző segítségét? Miért?

Igen. Amikor elkezdtem a terembe járni már a kezdetekkor edzővel edzettem, de volt egy holtpont a munkahelyem miatt és így a személyi edzést a háttérbe szorítottam, sőt, nem is jártam nagyon edzeni. Aztán az életembe jött egy változás a munkahelyemet illetően, amikor egyedül edzettem, nyitogattam a szárnyaimat, hogy nekem ez egyedül is menni, fog de sajnos nem volt ugyanaz. Megint abbahagytam az edzést. Végül, a Stúdió vezetőjének, Péternek köszönhetően, ráleltem Szabó Dániel-re, aki viszont egy olyan edzésformát mutatott nekem, amit még eddig nem tapasztaltam, de erről majd a későbbiekben mesélek. Ezek alapján, nekem szükségem van a személyi edzőre a motivációm hanyatlása miatt. Ha van mellettem valaki, aki támogat, és azt mondja, hogy neked ez menni fog, akkor elhiszem, hogy meg tudom csinálni.

Mi alapján választottál edzőt?

Mivel Danit nekem Péter választotta első körben, így amikor volt az első meetingünk, akkor azt figyeltem meg, hogy mennyire tudna ő engem motiválni, mi az, amit tudnánk együtt csinálni, kihozni magamból. Egy hónapot adtam magunknak, hogy tudunk e együtt működni. Örömmel tapasztaltam, hogy zökkenőmentes volt a közös munka! ☺

Értél el valaha fitnesz célt?

Guggolásban 3 számjegybe léptem.

Mi a jelenlegi fitnesz célod?

A következő 6 hétben 3 kg-ot szeretnék leadni.

Mit tartasz a legnagyobb sikerednek az elmúlt hónapokban?

Úr Isten, fel sem tudom sorolni annyi minden van, amit sikernek éltem meg, de a legnagyobb sikerem azaz, hogy május végére, azaz 3 hónap alatt elértem, hogy kereken 100 kg-val guggoljak! ☺ Jupppiiiii

Mennyire befolyásol személyi edződ személyisége és szakmai tudása abban, hogy a Speedfit Fitnesz Stúdió tagja vagy?

Rettenetesen tudja az embert befolyásolni a személyi edző személyisége és szakmai tudása is egyaránt. Szerintem ezt mindenki nevében mondhatom, pláne, ha megtalálja azt az edzőt, akivel a közös munka, nem szenvedés, hanem mondhatni játék. Abból a szempontból nagyon fontos a személyi edzőnek a személyisége, hogy tudjunk bármit megbeszélni, ha valami nem megy, vagy valami gondod van az edzés során, akkor azt bátran fel tudd hozni, mert ha ez nincsen meg akkor le is sérülhetsz. Ilyen szempontból a személyi edzők kicsit pszichológusok is. A szaktudás azért is fontos, mert ha valaki nem tudja azt, hogy egy túlsúlyos embernek mi az, ami árt és mi az, ami hasznos egy edzés során, ott baj lehet. Ez alapján, azt tudom mondani, hogy minden téren fontos az, hogy a személyi edzőnek mind a személyisége mind pedig szaktudása megfelelő legyen az ügyfelének!

Jelenleg mi tart motiváltan?

Van egy kép, amit minden nap megnézek és azaz, ami motivál abban, hogy edzeni kell! Az edzés jó a testnek, a léleknek egyaránt.

Milyen eredményeket értél el és milyen hatással van az edzés a mindennapjaidra?

Az eddigi eredményeim pozitívak számomra. Rengeteg hatása van a mindennapjaimra. Szellemi munkát végzek, így szellemileg el vagyok fáradva minden nap, de az edzéssel az agyam kikapcsol és a testem az, ami dolgozik, így edzés után mindig frissnek érzem magam. Sokkal könnyebben mozgok, több folyadékot (vizet) iszok, mint eddig szerintem valaha. Fittebbnek, energikusabbnak érzem magam.

Az edzések mellett fontos az egészséges táplálkozás. Hogyan változtattál az étrendeden?

Rettenetesen szeretem a csokit, az édességet, nem azt mondom, hogy most teljes mértékben leszoktam róla, de csökkentettem ennek bevitelét. Több zöldséget, halat, száraz húsokat fogyasztok. Hozzáteszem ez a legnehezebb része az egészséges életmód váltásánál és ezzel küzdök is minden nap. Akaraterő kell hozzá, ha az megvan, bárkinek megy.

Ha megjelenítesz magad előtt egy képzeletbeli dobogót, ahol díjazod az első a második és a harmadik helyezettet, mi lenne az a 3 dolog, ami miatt a Speedfit Fitness Stúdióba jársz edzeni? Mi állna az első, a második illetve a harmadik helyen?

1. hely Befogadás/Elfogadás

2. hely Környezet

3. hely Szoli

Ha úgy látnád, hogy a legjobb barátodnak is segíthetne a rendszeres testmozgás, mit mondanál neki, mi lenne a legfőbb haszna abból, ha ő is eljárna a Speedfit Fitness Stúdióba edzeni?

Együtt edzhetnénk és úgy egymást is motiváljuk. Sok olyan emberrel találkoznak, akik hasonló problémákkal küzdenek és ezt meg is tudja beszélni velük. Mindig jókedv van a stúdióba, kedvesek, segítőkészek.

Van olyan jelmondat vagy idézet, ami fontos neked?

Stay strong!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.