Vendégem, Sárkány Péter beszámolóját olvashatjátok, aki nagyon sok fejlődésen ment keresztül, amióta hozzám jár edzeni. Azóta csak egyre és egyre motiváltabb és napról-napra lelkesebben jár a személyi edzéseimre.

 1. Mióta edzel a Speedfitben? Miért pont erre az edzőteremre esett a választásod?

  1. novemberében kezdtem el az edzéseket, sok-sok év kihagyás után.

Felhívtam Kovács Pétert, egy régi jó barátomat, hogy szeretnék elkezdeni edzeni és javasoljon nekem egy olyan edzőt, aki komplexen foglalkozik velem. Ő ajánlotta nekem Evelynt.

2. Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérd?

A korábbi tapasztalatokból kiindulva tudtam, hogy ha eredményt szeretnék elérni, ahhoz szükségem lesz egy szakemberre, aki segít a fejlődésemben. Az edzőm, Evelyn adja azt a motivációt, ami alapján hatékonyan és professzionálisan tudom végrehajtani az edzéseket, neki köszönhetem ezt a “nem adom fel, végig csinálom” érzést.

3. Hogyan zajlottak/zajlanak az edzések egy személyi edzés keretében?

Az első alkalommal Evelyn felmérte, hogy valójában hol is tartok fizikailag. Többek között azt is megnézte, hogy milyen az erőnlétem, az állóképességem és hogy megvannak-e az alapvető mozgáskoordinációs képességeim, vagyis ’stabil alapokon’ állok-e. Az első felmérések tartásmegfigyeléseken, mozgásmegfigyeléseken és egy testösszetétel mérésen alapultak. Ezek tudatában Evelyn profin összeállította az edzéstervet, ami alapján azóta is lépésről lépésre haladunk. Együttesen megfogalmaztuk azt is, hogy mi a cél, illetve, hogy mit szeretnék elérni.

Jelenleg heti 2 x 1 órát edzek Evelynnel, melyet heti három alkalomra szeretnék növelni, mert érzem, hogy már vagyok olyan edzettségi szinten, hogy egy plusz edzésnapot is beiktassak a hétköznapokba.

4. Vannak-e látható jelei annak, hogy javult az állapotod, illetve, hogy közelebb kerültél céljaidhoz az edzések által?

A közérzetem és a kitartásom nagyot változott pozitív irányba. Mindig lelkesen várom a napokat, hogy edzeni mehessek. Úgy érzem, hogy azok az izomcsoportok is megkapják a megfelelő terhelést, melyeket egyedül nem lennék képes ( az edzőtermen kívül) fejleszteni.

Bízom benne, hogy ezzel az intenzitással haladva, lassan már az ismerősök is látni fogják a munka eredményét, bár ez másodlagos szempont esetemben. Eddig szerencsére csak pozitív visszajelzéseket kaptam.

5. Sikerült megtalálni a számításaid a Speedfitben és Evelyn személyében?

Szeretem a Speedfit közösséget, abszolút családias hangulata van, teljesen mentes a ’sznob’ hangulattól. Tisztaság és rend van.

Evelyn egy igazi tünemény, mind emberileg, mind pedig sportolóként felnézek rá. Szemléletben is sok mindenben egyezik a világképünk. Szemtelenül fiatal kora ellenére egy nagyon is tapasztalt edzőt ajánlott nekem Kovács Péter, akinek ezúttal is köszönöm a segítségét!

Evelyn, várja sok szeretettel minden érdeklődőt és formálódni, vagy izmosodni vágyót!

Gyere és kezdj bele te is az edzésekbe, az életmódváltásba!

Purgai Evelyn

Személyi és funkcionális edző

Spartan Race National Team csapattag

BioTech USA szponzorált atléta

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.