Az alábbi riportomban egy igen kedves hölggyel, Katival beszélgettem, aki a korábbi riportalanyoktól eltérően nem személyi edzésre jár a SPEEDFIT-be. Egy röpke bevezetésben szeretném megosztani a megismerkedésünk történetét és leírni a tapasztalatait, mert mint alább látni fogjátok, abból igazán bővelkedik.

„Első napom a SPEEDFIT-ben…, odakint még a február a maga szürke csípősségével, azonban idebent zajlik az élet, mindenki pörög, edz…, nem is fázunk. Megteszem az első kört, pakolok, keresem a szemkontaktust, talán valakinek szüksége van némi instrukcióra, segítségre, majd folytatom utamat a teremben. Aztán megpillantom ŐT a karergométer gépen…., tekerne, de nem megy…, se előre, se hátra. Odamegyek, megszólítom, kedvesen reagál, szemében látszik a megkönnyebbülés, örül hogy segítek neki megzabolázni a gépet – nem akart senkit sem zavarni, ezért nem mert segítséget kérni. És már szóba is elegyedtünk, onnan már ment minden, mint a karikacsapás.”

Mióta edzel a SPEEDFIT-ben?

Nos hogy mióta járok a Speedfitbe, pontosan nem tudom megmondani, de szerintem olyan 10 év körül lehet.

Hogyan esett a választásod ránk? Mi az ami ennyi idő elteltével is itt tart?

Mindenképpen szerettem volna valami mozgást elkezdeni és úgy találtam, hogy a sokfajta gép megfelelő lesz, nem unalmas. Szerettem volna megállítani a kilók felszaladását a problémás területekre. Valamennyire sikerült is úgy érzem. Úgy gondolom, hogy próbálnak új gépeket beállítani, ami nekem nagyon tetszik, most például a lépcsőző gép. Nagyon jó ötletnek tartom a szauna kialakítását is, attól függetlenül, hogy én a betegségem miatt nem használhatom, de mások biztos örömmel veszik. Szeretném a mozgás folyamatosságát megőrizni, az izmok karbantartását és itt ezt meg tudom oldani.

Hogyan látod, mit gondolsz a teremben dolgozó edzőkről, alkalmazottakról?

A teremben dolgozó edzőkről csak annyit tudok mondani, hogy bármi kérdésem van mindig segítőkészek, és ha nem boldogulok valamelyik géppel kérhetek tőlük segítséget, (Szilvi Te is sokat segítettél nekem, és Viktor, Ákos is).

Változott az életed valamiben mióta sportolsz, edzel?

Én úgy érzem, hogy az állóképességem sokkal jobb lett, kitartásom eddig is megvolt, de most még inkább.

Ajánlanád a SPEEDFIT edzőtermet másoknak is?

Szoktam is ajánlani ismerőseimnek akik ilyen mozgásformában gondolkodnak, hogy próbálják ki az edzőtermet, és lehet hogy itt maradnak. Nem túl nagy nem túl kicsi, szerintem optimális majdhogynem családias a környezet. Persze vannak zsúfoltabb időszakok, de nem vészes. Én személy szerint szeretnék továbbra is a Speedfitbe járni, hogy az eddig elért eredményeimet megtarthassam.

Személyi edzőként szeretettel várlak, amennyiben szeretnéd a mozgást és a sportot beépíteni a hétköznapjaidba, esetleg kedvet kaptál a Pilates mozgásforma elsajátításához.

Szemán Szilvia

Személyi és funkcionális edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.