A következő riportban megismerhetitek egyik kedves vendégpárosomat, Katit és Robit. Szoros időbeosztásuk ellenére töretlenül veszik a fáradságot, hogy időt szakítsanak a rendszeres testmozgásra, mivel érzik, hogy ezzel is javítanak az életminőségükön. Így lendületük töretlen. Különböző céljaik ellenére is ragaszkodnak a páros edzésekhez. Mi a titka ennek a rendületlen és eredményes munkának? Beszélgetésünkből kiderül!

Mióta edzetek a Speedfit Fitnesz Stúdióban? És miért pont erre az edzőteremre esett a választásotok?

9 hónapja kezdtük az edzéseket a Speedfitben, melyet ismerőseink ajánlottak nekünk, mivel ők is itt edzenek, Veled.

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérjétek?

Egy edző szakértelmére volt szükségünk ahhoz, hogy a leghatékonyabb gyakorlatokat végezhessük a céljaink megvalósítása érdekében, sérülésmentesen.

Egy egytől tízig terjedő skálán mennyiben befolyásol a személyi edzőtök személyisége és szaktudása abban, hogy a SPEEDFIT Fitnesz Stúdió tagja vagy és miért?

9! Igazából miattad választottuk a Speedfit Fitness Stúdiót, de úgy érezzük nagyon is jó helyen vagyunk.

Milyen hatást gyakorolnak az edzések és a velük járó tanácsadások a közérzetetekre a mindennapok során? Illetve kérlek, mondjátok el dióhéjban az eddigi utatokat. Mi az amit elértünk, és merre tartotok?

A kezdetek óta egyre energikusabbnak érezzük magunkat, könnyebben végezzük a mindennapi teendőinket és könnyen vesszük a nagyobb fizikai kihívásokat is.

Az első hónapokban heti kettő edzésen vettünk részt, de fizikai állapotunk javulása hatására, már háromszor edzünk hetente. E pozitív változások egyre közelebb visznek minket céljainkhoz és végül életminőségünk javításához.

Kiknek és főként miért ajánlanátok a páros edzéseket? Mi az, amiben többet ad Nektek, mintha egyénileg járnátok? Illetve vállalkozókként ajánlanátok-e másnak is ezt a mozgásformát / – módszert, életminőség és állapot-fejlesztésre?

Azoknak ajánljuk a páros edzéseket, akik együtt, egymást motiválva szeretnének erősödni és egészségesebbé válni. Egymást biztatva könnyebben megy az edzési időpontok rendszeres betartása is! De természetesen mindenkinek ajánljuk a rendszeres testedzést az egészség megőrzésére és a fizikai állapot javítására. Nekünk bevált.

Ha egy mondatban össze kellene foglalnotok az edzéseket, mit írnátok róluk?

Jó hangulatban telnek, és eredményre vezetők.

Ha egy ismerősötöknek kellene ajánlanotok a Speedfit Fitnesz Stúdiót illetve az én segítségemet, mi az a három pozitívum amit kiemelnétek?

Az edzőterem jól felszerelt, barátságos légkörű, így mindenki megtalálja azt az eszközt, amivel a megcélzott izomcsoportot megfelelően stimulálhatja.

A személyi edzéseken pedig, mindig megtalálod az erőnlétünkhöz és hangulatunkhoz legmegfelelőbb gyakorlatokat. Úgy állítod össze a gyakorlatsort, hogy az izmaink és erőnlétünk fejlesztése mellett mindig sikerélményünk is legyen. Rendkívül nagy szereped van még abban is, hogy a nehézségek ellenére sem adjuk fel, mert folyamatosan bíztatsz és lelkesítesz minket.

Reméljük még sokan találnak be a Stúdióba és Hozzád, fáradozásaik nem maradnak eredmények nélkül!

Farkas Martin

személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.