Ezt a riportot egy ifjú hölggyel készítettem, aki élete egyik fontos eseménye előtt áll, amelyre igazán nagy lelkesedéssel készül, ezzel igencsak megkönnyítve közös munkánkat… ez pedig nem más, mint az esküvője. És mire ezt a cikket olvassátok, addigra már be is kötik a fejét, minek utána egy újabb célkitűzéssel folytatódhat a közös munka.

Mióta jársz a SpeedFit-be ? Hogy esett a választásod ránk?

Pontosan két hónapja járok újra a terembe. Személyi edzők miatt esett a SPEEDFIT-re a választásom.

Miért kérted személyi edző segítségét?

Az esküvőmre szeretnék szuper formába jönni.

Hogyan illetve mi alapján választottál személyi edzőt? Hogyan értékeled a vele való munkát?

Fontos volt számomra a releváns szakmai tapasztalat. Az edzők képesítései alapján egyértelműen Szilvit találtam a legmegfelelőbbnek. A közös munka pedig igazolta a hozzá fűződő elképzeléseimet. Az összes mozdulatomat figyelemmel kíséri, korrigál, segít, biztat, tanácsokkal lát el. Minden edzésre új feladatokkal készül.

Milyennek találod a személyi edzéseket? Negatívumot is írhatsz.

Kellemesen fárasztóak az edzések és nagyon hatékonyak. Élvezem, hogy minden alkalommal kitüntetett figyelemben részesülök.

Változott az életed, a közérzeted valamiben mióta edzel/sportolsz?

Energikusabbnak érzem magam, valamint a hétköznapi tevékenységek sem fárasztanak le úgy, mint korábban. Jobban érzem magam a bőrömben. Családom, barátaim, kollégáim dicséretekkel halmoznak el, hiszen rövid idő alatt, szembetűnő változást értünk el az edzőmmel.

Milyen céljaid vannak a jövőre vonatkozólag?

Szeretném, ha a testtömegem 6-os számmal kezdődne. Ép testben ép lélek. Készülődöm az anyaságra. Egészséges, erős testben szeretném hordani a gyermekem a szívem alatt.

Ajánlanád a termet másoknak is?

Először Szilvi óráit ajánlanám másoknak. Utána a termet.

Szemán Szilvia

Személyi és funkcionális edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.