Ádám tavaly szeptemberben keresett meg engem, hogy segítsek neki céljai elérésében. Kitartó munkájának köszönhetően azóta rengeteget fejlődött. Ismerjétek meg történetét és merítkezzetek belőle ti is!

Mi volt az elsődleges célod a személyi edzéssel?

Elsődleges célom a fogyás volt. Tavaly nyáron már több mint 150kg voltam, nagyon nem volt komfortos a helyzet. Ezért döntöttem a változás mellett és kerestem valami lehetőséget a változtatásra.

Hogyan találtál rá az edződre?

Neten kerestem Győrben személyi edzőt. Végül a legszimpatikusabbat választottam ki. A hónapok munkái során bátran kijelenthetem, hogy nem bántam meg a döntésemet.

Miért pont a Speedfitet választottad? Mi a véleményed a teremről?

Győri edzőtermeket nézegettem az interneten és ez volt a legszimpatikusabb mind közül. Elsősorban elhelyezkedése miatt választottam a SPEEDFIT-et. Jól felszerelt a terem, minden adott egy jó edzéshez.

Hogyan telnek az edzések, mi a véleményed az edződről?

Változatosan, nagyon jó hangulatban telik minden nap, minden edzés. Örülök, hogy őt választottam tavaly. Jelentősen csökkent a súlyom, izomnövekedés is történt. Sokkal jobban érzem magam. Köszönöm.

Milyen változást veszel észre magadon, mióta rendszeresen edzel?

Közel 30 kg mínuszt adtam le. Sokkal jobb a közérzetem és az erőnlétem. Jobban bírom az edzést is, mint a legelején, illetve  bármilyen más mozgásformát is sokkal jobban bírok. Még pár kilót kell leadnom, de ezen dolgozunk nap mint nap.

Mit üzennél azoknak, akik még nem kezdtek el sportolni, de már fontolgatják?

Bátran kezdjenek hozzá. Sokkal jobb lesz a közérzet, állóképesség, erőnlét. A mozgás segít egészségesebben élni. Csak ajánlani tudom a napi mozgást.

Köszönöm, hogy elolvastátok, Ádámnak pedig a bizalmat!

Havasi Anna

Személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.