Zsóka két éve keresett fel engem azzal a kéréssel, hogy életmódot szeretne váltani, illetve meg szeretné ismerni a gépeket. Ez idő alatt nem csak, hogy sokat fejlődött, többféle gyakorlatot ismert meg, de annyira megtetszett neki a terem és a mozgás, hogy azt is elhatározta, hogy a jövőben edző szeretne lenni. Ennek tudatában még jobban belemerültünk az különböző mozdulatok jelentőségében és az edzőterem adta lehetőségekben. Zsóka egy szorgalmas, kitartó és érdeklődő vendégem, aki ha így folytatja, a legjobb edzők között lesz!

Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban?
2 éve járok ide kisebb kihagyásokkal

Milyen indíttatásból kezdtél el edzőterembe járni? Mik voltak a legfontosabb céljaid?
Szerettem volna sportolni, egészségesebb életmódra váltani, jobban foglalkozni magammal, illetve fejleszteni a fittségi állapotomon. Emellett persze szerettem volna változtatni külsőmön is.

Mi volt az első benyomásod a Speedfit Fitnesz Stúdióval kapcsolatban?
Nagyon barátságos, kedves és családias a hangulat és a környezet, segítőkészek az emberek is.

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérd? Mi alapján választottál edzőt?
Először az motivált hogy megtanuljam a gépek működését és, hogy miként is fejleszthetem magam.  Ma már az, hogy a jövőben személyi edző szeretnék lenni. Ehhez egy biztos alapot építhettem itt fel, hiszen már most sokat tanulhatok az edzéssel és saját edzettségi állapotom fejlesztésével kapcsolatban, amiben Rita nagyon sokat segít számomra, bármikor számíthatok rá. Nagyon sokat tanultam tőle, már az elején szimpatikus volt számomra, ezért nem is volt kérdés, hogy hozzá szeretnék járni.

Milyen hatást gyakorolnak az edzések a közérzetedre a mindennapok során?
Sokkal jobban érzem magam azóta a saját bőrömben, jobban kiismertem magam. Az edzések mindig feltöltenek, nagyon jó hangulatban és vidáman telnek, ezáltal a napom is sokkal jobb lesz. A közérzetem is sokat javult mióta Ritával edzek.

Milyen változást vagy változásokat vettél észre magadon mióta rendszeresen edzel?
Közérzetem nagyon sokat javult, önbizalmam is sokat fejlődött, magabiztosabb lettem, sokkal jobban elfogadom magamat. Sokat változtam és fejlődtem ez idő alatt mind külsőleg, mind belsőleg!

Az edzéseken kívül még milyen életviteli változásokat vezettél be mindennapjaidba az edzőterem vagy az edződ hatására?
Étkezésemre nagyon figyelek, próbálok olyat enni, ami jó a szervezetemnek és önmagamnak is. Ezen kívül több mozgást próbálok bevezetni a mindennapjaimba.

Milyen hangulatban telnek az órák?
Ritával minden óra nagyon jó hangulatban és vidáman telik. Sokat beszélgetünk, bármiben tudok tőle segítséget kérni, mindig számíthatok rá. Az órákon sokat nevetünk és mindig tanulok valami újat!

Miben változott meg a véleményed a teremmel illetve az edzőtermi edzéssel kapcsolatban mióta ide jársz?
Nagyon jó hangulata van a teremnek. Mikor odaérek, mindig megjön a hangulatom egy jó edzéshez. Egyetlen nehézségem a kijutás a teremhez, de ennek ellenére igyekszem minél többször eljárni.

Ha egy ismerősödnek ajánlanád a Speedfit Fitnesz Stúdiót, mit mondanál neki?
Nagyon barátságos a légkör, az emberek itt mind segítőkészek és kedvesek. Jól felszerelt terem, csak ajánlani tudom!

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!
Rácz Rita Mónika
személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.