Íme Anasztázia története az ő szavaival;

    2017 nyár végen döntöttem az életmódváltás mellett. Tudtam, hogy célom eléréséhez szükségem lesz egy szuper edzőteremre és egy tapasztalt edzőre. A terem kiválasztásánál fontos volt számomra, hogy közel legyen a lakhelyemhez, modern, szép, tiszta legyen. Elsőként a Speedfit fitnesz stúdiót kerestem fel, ami minden várakozásomat felülmúlta. Elvárásaimnak maximálisan megfelelt, külön pozitívumként meg ott szerepelt a női terem. Az edző kiválasztásánál a recepción kértem segítséget. Elmondtam a céljaimat (fogyás, izmosodás) és ők ezt figyelembe véve ajánlották nekem Attilát. Az elsö találkozás alkalmával tudtam nem fogok csalódni. Kezdésként regisztrált mindent; testsúly, testzsír, izom és ehhez mérve építette fel az edzéseket és az étrendet. A heti 2-3edzes és a diéta betartásával eddig több mint 20kg-tól sikerült megszabadulni, de itt még nincs vége. További terveim közt szerepel még jónéhány kg-nak búcsút inteni, tovább izmosodni. Köszönöm Attila, köszönöm Speedfit!

Örülnék, ha közös cikkünk Anasztáziával inspirálólag hatna emberekre és segítene nekik elkezdeni az edzést és életmódváltást. Erőt adna nekik és elhinnék, hogy sikerülni fog!

 

 Kránitz Attila

Személyi edző

   Speedfit

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.