Riportomban két hölgyet szeretnék bemutatni nektek, Erzsit és Verát. Foglalkozásukat tekintve mindketten gazdálkodók, egész nap fizikai munkát végeznek. Éppen ezért is figyelemre méltó a kitartásuk és az edzéshez való hozzáállásuk. Példaértékű munkájuk motivációt ad a hozzájuk hasonló embereknek. Közös munkánkat 3 hónappal ezelőtt kezdtük meg. Céljaik között elsősorban az életmódváltás, testsúlycsökkentés és az állóképességük javítása szerepelt.

A termek sokasága közül, miért pont a SpeedFit Fitness Terem mellett döntöttetek?

A keresést az interneten kezdtük. A Speedfit egyik erőssége, hogy rengeteg naprakész információt jelenít meg. Mind a honlap, mind a facebook oldal szinte hívogatja a vendégeket és egy érdeklődő számára átlátható és elegendő információt és motivációt ad, hogy személyesen is ellátogasson ide. A másik pozitívum, hogy nagyon jó a stúdió elhelyezkedése és a lakhelyünkhöz közel van.

Az elejétől kezdve igénybe veszitek személyi edző segítségét. Miért?

Mivel teljesen kezdők vagyunk, nincs megfelelő szaktudásunk. A gépek helyes használata, a gyakorlatok elsajátítása és céljaink mihamarabbi elérése érdekében szakemberre van szükségünk. A személyre szabott edzések és étkezési tanácsok nagyon fontosak.

Mi alapján választottatok edzőt és mennyiben befolyásol a személyi edző személyisége és szaktudása abban, hogy a SpeedFit tagjai vagytok?

Mindenképpen női edzőt szerettünk volna, mert úgy gondoltuk neki hamarabb megnyílunk és jobban el tudjuk engedni magunkat már a közös munka elején. Ez így is történt. Az edzések mindig jó hangulatban telnek. Abban az egy órában csak velünk foglalkozik és céljainknak megfelelő edzéseket állít össze. Ha egyedül eddz az ember, hajlamos „megsajnálni” magát egy-egy nehezebb gyakorlatnál. Viszont az edző ezeken a holtpontokon is átsegít és motivál. Számunkra döntő tényező az edző személyisége, szaktudása és a baráti légkör, ami a teremben van.

Az edzések mellett fontos az egészséges táplálkozás. Sikerült változtatni az étkezéseteken?

Mivel fizikai munkát végzünk, fontos volt, hogy ne legyen éhség érzetünk és egész napra legyen energiánk. Kis változtatásokkal, fokozatosan kezdtük. Nem volt kihívás, hogy egészségesebben étkezzünk és a napi hatszori étkezés mellet az éhség érzet is elkerült minket. Az időhiány miatt nem főztünk külön a családnak, ugyan azt ették, amit mi. Minden újdonság ízlett nekik! Ez azt eredményezte, hogy már ők is egészségesebben táplálkoznak.

Ennyi munka mellett, hogyan van energiátok még edzeni is?

Ez a fajta mozgás teljesen kizökkent minket a munkából. Ha itt vagyunk, nem gondolunk semmire, nincs munka, nincs aggodalmaskodás, csak az edzésre koncentrálunk. Természetesen elfáradunk, de ez egy jó érzésű fáradtság és boldogan, elégedetten távozunk a teremből minden alkalommal. Arra buzdítunk mindenkit, hogy próbálja ki és saját bőrén tapasztalja az edzés jótékony hatásait. Csak elkezdeni nehéz, aztán magával ragad! 

Hozzáállásotok és számokban is mérhető eredményeiteknvalóban példaértékűek. Mindig mosolyogva léptek be a terembe, öröm veletek dolgozni! Köszönöm az eddigi munkátokat és az őszinte válaszaitokat!

Csak így tovább!

Büszke vagyok Rátok!

Turiczki Noémi
személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.