Amikor 2021. nyarán Flóra eljött hozzám edzeni, először egy csendes, visszahúzódó lányt ismertem meg. Időközben tudtam meg, hogy mennyire szorgalmas illetve, hogy mekkora akaraterő is lakozik ebben a lányban. Már mondtam neki, hogy sokan megirigyelnék a kitartását, erre neki csak annyi volt a válasza, hogy “Amikor feladnám az jut eszembe, hogy ezért csináltam eddig?”

Remélem ez az interjú, nem csak abban segít, hogy Flóra történetét megismerjétek, de motivál is titeket.

Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban?

  1. nyarán, 15 évesen kezdtem el ide járni. Ekkor egy nyári csoportos diák program keretein belül edzettem, Szűcs Péter személyi edzővel. A program ősszel véget ért. Egy év kimaradás után, 2021. júliusától ismételten belefogtam a rendszeres mozgásba. Ebben Rácz Rita Mónika személyi edző volt a segítségemre.

Milyen indíttatásból kezdtél el edzőterembe járni? Mik voltak a legfontosabb céljaid?

Első alkalommal, a nyári szünet alatt valamilyen új hobbira vágytam. Úgy gondoltam, hogy hiányzik az életemből a sport, amit a gerincferdülésem is igazolt, emellett gyengének éreztem magam. Mindenképpen valamilyen izomerősítő sportra gondoltam. Édesanyám ajánlotta a Speedfit Fitnesz Stúdiót, mivel ő is oda járt. Egy újsághirdetésben bukkantam rá a nyári diák programra és egyértelművé vált számomra, hogy azt választom.

Az egy évnyi kihagyás az iskola miatt volt; azt hittem nem fér majd bele az időmbe az edzés, mivel ekkor kezdtem meg középiskolai tanulmányaimat. Időközben észrevettem, hogy nagyon hiányzik az életemből a mozgás, illetve komolyabban kell vennem a hát problémám. Valamint, rádöbbentem, hogy simán belefér az életembe az edzés, és az egész csak egy indokolatlan kifogás volt.

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérd? Mi alapján választottál edzőt?

A gerincferdülésem. Nem ignorálhattam tovább ezt az égető problémát, egyértelműen el akartam kezdeni orvosolni a gondot. Ebben pedig magától értetődő volt, hogy profi, szakmai segítségre lesz szükségem. Kezdőként, nem értettem a dolgokhoz és nem akartam a hátam további rosszabbodását előidézni saját hibámból.

Nem ismertem eléggé a Speedfit Fitnesz Stúdiót és személyi edzőit, ezért a recepción kértem segítséget, ahol segítőkészen álltak rendelkezésemre. Ismertettem mit szeretnék, és Rácz Rita Mónika személyi edzőt ajánlották számomra. Hallgattam az ajánlásra, hozzá jelentkeztem és nagyon örülök, hogy őt választottam.

Milyen hatást gyakorolnak az edzések a közérzetedre a mindennapok során?

Sokkal jobban érzem magam, több önbizalmam lett és magabiztosabb lettem.

Milyen változást vagy változásokat vettél észre magadon mióta rendszeresen edzel?

Folyamatos látványos változások sorozata, amiket észlelek magamon! Rengeteget erősödtem, látványosabbak az izmaim, javult a tartásom és ezzel együtt a megjelenésem, jobb az alakom is. Olyan súlyokkal dolgozok amikkel a legelején sose gondoltam volna, hogy fel fogom tudni emelni.

Milyen hangulatban telnek az edzések?

Egy szóval: remek hangulatban telnek az órák.

Szerintem Rita kiváló személyi edző bármit meg lehet vele beszélni, minden felmerülő problémára talál megoldást. Folyamatos figyelemmel kíséri a testem változásait. Segítségével az összes edzés zökkenőmentesen és jó hangulatba telik. Az együttműködés nagyon fontos a közös munka kapcsán, úgy érzem megtaláltam vele a közös hangot és nem csak egy edzőre, hanem egy új barátra tettem szert a személyében.

Ha egy mondatban össze kellene foglalnod a személyi edzéseid, mit írnál róla?

Saját magam kiteljesedése; egy óra, egy kiváló edző, aki megmutatja a bennem rejlő erőt, és aznap akármilyen rossz napom volt, az edzés után valahogy egy sokkal jobb önmagam vagyok.

Ha egy ismerősödnek ajánlanád a Speedfit Fitnesz Stúdiót, mit mondanál neki?

Egy próbára mindenképp érdemes betérni. Az edzés elkezdéséhez és folytatásához is kiválóan alkalmas a stúdió. Barátságos vendégkör és jó hangulatú, kellemes légkör jellemzi. A dolgozók kedvesek és segítőkészek. Minden problémára próbának megoldást találni, csak a saját akaraterő hiánya és kifogások okozhatnak akadályt az edzés elkezdésében. :)

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

Rácz Rita Mónika személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.