Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban?

Két hónapja járok edzeni. A bérletet karácsonyra kaptam, bár én magam kértem, ugyancsak, hogy a SPEEDFIT-be szóljon.

 

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérd?

A recepción ajánlották Szücs Pétert, akinek ezután egy megbeszélés keretében felvázoltam a célom! Peti lemért ,majd egy állapotfelmérés után edzéstervet állított össze, mindezt olyan lelkiismeretesen ,kedvesen, hogy nem volt kérdés hogy vele szeretném elérni célom.

 

Egy egytől tízig terjedő skálán mennyiben befolyásol a személyi edződ személyisége és szaktudása abban, hogy a SPEEDFIT Fitnesz Stúdió tagja vagy és miért?

Ha pontoznom kéne 10-est adnék Neki! Szeretem ahogy motívál, látja ha még terhelhető vagyok és azt is, ha segítenie kell. 2 hónap alatt 4-5 kg feleslegtől szabadultam meg és sokat javult a kondícióm, fittebbnek érzem magam. Mindent elmond, megmutat, ha most kezdenék is csak Petit választanám!

 

Milyen hatást gyakorolnak az edzések a közérzetedre a mindennapok során?

Ami számomra fontos változást jelentett, hogy az eddig havi 8-10 fejfájásom a két hónap edzés alatt eddig csak 2x jelentkezett, ez azért szuper mert, aki ismer tudja milyen erős migrénes vagyok, de ez  az életmódváltással majdnem, hogy teljesen megszűnt. Minden percét élvezem az edzéseknek, ilyenkor szuper az egész nap.

 

Ha egy mondatban össze kellene foglalnod a személyi edzéseid, mit írnál róla?

Nagyon jól haladunk. Peti kemény és ez tetszik, mert arra motívál, hogy még  többet akarjak kihozni önmagamból!

 

Ha egy ismerősödnek ajánlanád a Speedfit Fitnesz Stúdiót, mi az a három pozitívum amit kiemelnél?

Elsősorban a szuper parkolási lehetőség és a nyitvatartási idő. Nagyon tiszta, jól felszerelt, a női terem még szuperebbé teszi egy kezdő számára és nem utolsó sorban profi edzők állnak rendelkezésre.

 

Szücs Péter

Személyi edző

SPEEDFIT

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.