A csapat két hölgy tagjával kezdem, akik gyönyörűen teljesítettek:

 

Anett, Kata, mennyire volt kimerítő a verseny? Hogy érzitek, jól sikerült a felkészülés?

 

Anett: A verseny napján a csapat hangulata, energiája illetve az izgalmas feladatok elfeledtették velem a fáradtságot, de így egy nappal később érzem, hogy volt mit kipihenni. Emellett úgy gondolom, hogy a rendszeres edzéseknek, változatos gyakorlatoknak köszönhetően sikeresnek mondható a felkészülésünk, az akadályokra kihívásként tudtunk tekinteni.

 

Kata: Köszi az elismerő szavakat, a felkészítésnek hála, teljesíthető volt a hajsza, de könnyed gyakorlatnak semmiképpen nem nevezném! A pálya utolsó szakaszához a csapat húzóereje is kellett, hogy őszinte mosollyal tudjak a célba befutni, de szerencsére, korábban is számíthattam a többiek biztatására. A versenyre való felkészülést mindenképp nélkülözhetetlennek és sikeresnek érzem.

 

 

A két őserőhöz szól a következő kérdés: Zoli és Boti, hiába volt életetek első akadályfutó versenye, úgy tűnt, hogy meg sem kottyant nektek ez a táv. Hogy éreztétek magatokat a verseny során? Vannak-e további tervek a jövőre nézve?

 

Zoli: A közös és alapos felkészülésnek köszönhetően nagyon jól éreztem magam a verseny alatt. Az akadályok leküzdésében sokat segített az általad tartott köredzések sokszínűsége és intenzitása. Ezeknek köszönhetően így közel 40 évesen sikerült egy büntetővel végigcsinálni. (A csúzlizást kell még gyakorolnunk.) :)

Ennek örömére a szeptemberi Nemzeti hajszán újra rajthoz állok.

 

Boti: Nagyszerűen! A kiváló felkészülésnek köszönhetően az állóképességemmel nem volt probléma. Még a korábbi vállsérülést sem vettem észre. Továbbá minden egyes csapattársam hozzátett annyi pluszt a verseny során, hogy biztos voltam benne, hogy egyszerre érkezünk be a célba.

A terveket illetően, szeretnék az ősz folyamán a következő versenyre benevezni, akár egyénileg, akár a mostani csapattársakkal együtt. Addig is kitartóan készülök!

 

 

Utolsó kérdéseimet tapasztalt versenyzőimnek teszem fel. Gerivel már végigcsináltuk a Nemzeti Hajszát, míg Henriknek Spartan Race-es futam is van már a lábában.

 

Geri, mit gondolsz arról, hogy már a 2. Hajsza érem lóg a nyakadban? Hogy érzed, miben volt csapatunk ereje?

 

Geri: Pont egy évvel ezelőtt, a IV. Pannonhajszát feladtam 1/3-ad távnál, és azután kezdtem el mozogni. Visszajöttem legyőzni a hajszát, és sikerült már 2x is. Nagyon jó érzés. A Csapatunk ereje szerintem a jókedvben és az összetartásban volt.

 

Henrik, a kemény edzések után az nem volt kérdés, hogy teljesíted a távot. Elégedett vagy az eredménnyel? Hogy érezted magad a csapatban?

 

Henrik: Nagyon jól éreztem magam, mert nagyon jó volt a csapat. Az látszik, hogy több futás kell, futni nem szeretek, de ezen alkalmakra való felkészülés megadja a motivációt, illetve a Hiit & Hurrikán edzések nagyon jó felkészítést adnak állóképességre . 1-2 akadály kifogott rajtam, amit szerettem volna megugrani, ami tulajdonképpen így is jó, mert legalább van min dolgozni jövő héttől kezdve és a következő akadályfutó versenyre is meglesz az izgalom. Köszönöm az edzéseket, a közös munkát.

 

 

Csapatommal már a következő cél is kitűzve, szeptemberben újabb verseny következik. Aki érez motivációt magában, vagy csak mozogna egy jót, csatlakozzon edzéseinkhez bátran.

 

Kanczler Ádám

SPEEDFIT

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.