Mióta edzel a Speedfit Fitness Stúdióban?

 A Speedfit Fitness Stúdióban 2016. december óta edzem, de a sport ezt megelőzően is jelen volt az életemben. A korábbi években főként funkcionális és aerob jellegű edzéseket folytattam, de mivel erősödni és izmosodni szerettem volna, ehhez elengedhetetlen volt, hogy súlyzós edzésre váltsak. Ekkor kerültem a Speedfit Fitness Stúdióba, ahol az egyik legjobb barátnőm ajánlására kezdtem Attilával edzeni.

 Az elejétől kezdve igénybe veszed személyi edző segítségét?

 Korábban is sportoltam, így a mozgás, a gyakorlatok helyes elvégzése nem volt ismeretlen számomra. Pont emiatt tisztában voltam vele, hogy a fejlődés személyi edző segítségével lesz a leghatékonyabb. Így az első edzéstől kezdve, és azóta is csak kizárólag személyi edzővel edzem.

Mivel többnyire időhiányban szenvedek (munka, magánélet), így számomra tökéletes, és időtakarékos megoldás, hogy heti 3*60 percben edző segítségével az összes izomcsoport maximálisan megdolgoztatásra kerül.

 Miért a Speedfit Fitness Stúdiót választottad, és mi alapján választottál személyi edzőt magadnak?

 A Speedfit azon túl, hogy rendelkezik a minőségi edzéshez szükséges eszközökkel, a megfelelő öltözővel/zuhanyzóval, és a hosszú nyitva tartása miatt este is látogatható, elhelyezkedése optimális  számomra. Közel van a lakásomhoz, a munkahelyemről könnyen megközelíthető autópályán, és mindig van szabad parkoló. Ez nem egy utolsó szempont annak, aki mindig az utolsó pillanatban ér oda mindenhová.

Az edző kiválasztásánál nagyon fontos számomra, hogy az edzőm hiteles legyen. Bár Attilához ajánlás útján jutottam, de az egy éves munkánkra visszatekintve a saját választásom is rá esne. Szakmailag felkészült, mindig motivál, emellett nagyon pozitív egyéniség. Az edzések mindig jó hangulatban telnek, és mindig feltöltődve jövök el a teremből. Összefoglalva szeretek vele edzeni. 

Vannak jelenleg céljaid, amit el szeretnél érni?

 Az elmúlt egy évben rengeteget változtam, alakultam, izmosodtam, ami az elsődleges célom volt. Úgy érzem, hogy az irány jó, hiszen látom magamon a változást, kapom a pozitív visszajelzéseket, és jól érzem magam a bőrömben. Nyilván mindig van hova tovább, így még szeretnék fejlődni, és bizonyos izomcsoportokat tovább erősíteni.

Talán a legfontosabb célom, hogy a sport a jövőben is az életem része legyen. Nem is tudnám már elképzelni, hogy akár egy hét is elteljen testmozgás nélkül.

 

Kránitz Attila

Személyi edző- Speedfit

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.