Edit még csak idén februárban kezdett el nálam edzeni, de már ilyen rövid idő alatt hatalmasat fejlődött. Rengeteget egyeztetünk életmódbeli változtatások kapcsán, issza a szavaimat, látom mennyire el akarja érni a céljait. Ha így haladunk, nem is kell sokáig várnia! Editnek a kor sem szab határt, bebizonyította, hogy soha nincs késő elkezdeni, megtanulni valami újat.

Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban?

Idén február elseje óta járok edzeni rendszeresen, heti két alkalommal.

Milyen indíttatásból kezdtél el edzőterembe járni? Mik voltak a legfontosabb céljaid?

Régóta gondolkodtam életmódváltáson, terveim között a rendszeres testmozgás is szerepelt, hiszen úgy éreztem ez hiányzik a legjobban a mindennapjaimból. Családi házban, falusias környezetben lakunk, ezért a kertészkedés és kerékpározás eddig is jelen volt az életemben, de ennél célirányosabb mozgásra volt szükségem.

A szimpla elmélkedésből végül aztán egészségügyi okok miatt lett kivitelezés. Főként az irodai munkából kifolyólag az izületeim “bekötöttek”, és a tükör sem volt a barátom, kezdtek gyarapodni a zsírpárnák, bár igyekeztem az itt-ott hallott diétás tanácsokra figyelni. Ezekből ki lehet következtetni, hogy az edzéssel két célom van: fittebbnek lenni, lehetőleg fogyni és kordában tartani a kilókat.

Voltak félelmeid az edzőtermi edzéssel kapcsolatban? Beigazolódtak ezek a félelmek?

Természetesen voltak félelmeim. Mivel semmilyen edzőtermi tapasztalatom nem volt, az edző személye és edzésterve, az edzőtermi gépek, valamint a közösség részéről a “fogadtatás” is olyan tényezők voltak, hogy bármelyik negatív benyomást lett volna képes gyakorolni rám, és valószínűleg sarkon fordultam volna.

Szerencsére Rita személyében, olyan személyi edzővel találkoztam, akivel az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot.

Miért a Speedfit Fitnesz Stúdiót választottad?

Barátok és ismerősök is ajánlották, valamint közel van a munkahelyemhez, könnyen megközelíthető helyen. Ez fontos volt számomra, mert tudtam, hogy  nekem nem menne, hogy munka után haza, majd otthonról induljak el a terembe. Így, hogy munka után egyből ide jöhetek, egy nagy pozitívum számomra.

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérd? Mi alapján választottál edzőt?

Azért  fordultam személyi edzőhöz, mert szakmai felkészültségéről reméltem, hogy a fentebb említett céljaimat segít megvalósítani, úgy, hogy a koromat is figyelembe veszi. Ritát a bemutatkozása, fénykép alapján az első benyomása alapján szimpatikusnak találtam, képesítései alapján úgy gondoltam, tud nekem segíteni. Mondanom se kell, hogy nem csalódtam.

Milyen hatást gyakorolnak az edzések a közérzetedre a mindennapok során?

Edzések után mindig energikusabb vagyok, jól érzem magam  a bőrömben.

Az edzéseken kívül még milyen életviteli változásokat vezettél be mindennapjaidba az edzőterem vagy az edződ hatására?

Rita tanácsai alapján figyelek oda a napi étkezésemre és a folyadék bevitelem mennyiségére. Ezek mellett még igyekszem több mozgást bevinni a mindennapjaimba, próbálok aktív maradni.

Milyen változást vagy változásokat vettél észre magadon mióta rendszeresen edzel?

Az általános közérzetem, fittségem sokat javult. Nem okoz gondot, ha az alsó polchoz kell lehajolnom, vagy éppen a magasról kell levenni valamit. Könnyedén végig gyalogolok nagyobb távolságokat, jobb az egyensúly érzékem stb. A külsőmmel kapcsolatos pozitív változásokat pedig a környezetemben lévő emberek visszajelzése illetve a mérések mutatják. Be kell vallanom, nagyon jól esnek a dicséretek és a bókok, amiket kapok.

Ha egy ismerősödnek ajánlanád a Speedfit Fitnesz Stúdiót, mit mondanál neki?

A Speedfitben remek környezetben, jó közösségi hangulatban öröm a mozgás, és egy kiváló személyi edzővel (mint az enyém) nincs lehetetlen!!

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Rácz Rita Mónika személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.