Kati két éve jár hozzám, és váltig állítja, hogy én szeretem őt kínozni. Jelentem, ez igaz, de csak azért, mert olyan erő, kitartás és lehetőség rejlik benne, amit ő nem is akar elhinni.

A vírus miatti bezárás sem állított meg minket, online folytattuk edzéseinket. Időközben kiderült, hogy Kati érzékeny jó pár ételre, úgyhogy teljesen át kellett alakítsuk az étrendjét. Mindig szeretne többet elérni és tanulni, céltudatos és kitartó. Ebben a riportban az ő véleményét kértem ki az edzésekkel és a teremmel kapcsolatban.

Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban?

2018 év vége felé kezdtem el ide járni. Családiasabb termet kerestem, és a barátnőm javasolta a Speedfit-et.

Milyen indíttatásból kezdtél el edzőterembe járni? Mik voltak a legfontosabb céljaid?

Mindig is fontos volt számomra a mozgás, és olyan helyet kerestem, ahova “bármikor” elmehetek. A célom, mint általában a legtöbb nőnek… fogyás, illetve az állóképességem fejlesztése.

Voltak félelmeid az edzőtermi edzéssel kapcsolatban? Beigazolódtak ezek a félelmek?

Az elején talán csak attól féltem, hogy hogyan is kellene a gépeket használni. Végigcsináltam egy programot, a FitChallenget, ahol videós segítségünk volt, így megtanultam használni a terem gépeit.

Miért a Speedfit Fitnesz Stúdiót választottad?

Főként a családias légkör győzött meg, illetve elég közel lakom, így bármikor átugorhatok edzeni.

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérd? Mi alapján választottál edzőt?

Sokáig edzettem egyedül, viszont jelentősebb változást, fejlődést már nem vettem észre magamon. Kellett keresnem valakit magam mellé, aki motivál, illetve jól “megkínoz”.

Milyen hatást gyakorolnak az edzések a közérzetedre a mindennapok során?

Ritával jó hangulatúak az edzéseink, úgyhogy mindig feldobja a napom. Emellett a napi felgyülemlett stresszt is levezetem vele.

Az edzéseken kívül még milyen életviteli változásokat vezettél be mindennapjaidba az edzőterem vagy az edződ hatására?

Mivel nem megfelelően étkeztem, ezért ebben is kértem segítséget. Teljesen átalakítottuk az étrendemet és az ételhez való viszonyomat. Megtanultam, hogy az étel nem ellenség, csak nem mindegy, hogy mit mikor, illetve mivel eszel.

Munkámból adódóan muszáj volt napi nyújtásokat is bevezetnem, illetve figyelek, hogy minél többet sétáljak naponta, néha összejön még a 10.000 lépés is.

Milyen változást vagy változásokat vettél észre magadon mióta rendszeresen edzel?

Jobb az állóképességem, végre megtanultam úgy helyesen étkezni, hogy nem éhezem mellette. Illetve edzőmtől megkapom a kellő motivációt, így mindig várom az edzéseket.

Ha egy ismerősödnek ajánlanád a Speedfit Fitnesz Stúdiót, mit mondanál neki?

Nagyon családias a környezet, vidám és jó hangulat a teremben. Szakképzett edzőkkel találkozhatunk, mindenki meg tudja találni a maga mellé illő személyi edzőt.

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

Rácz Rita Mónika

személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.