A mindennapokban látható, hogy számos edzeni járó kér edzői segítséget a teremben. Így volt ezzel Dani is, aki az egyik legújabb edzőnktől, Balankától kért edzői segítséget. Ez a kapcsolat azért is érdekes, mivel Ők a magánéletben is egy pár alkotnak. Ismerjétek meg közös edzéseik történetét:

Megismerkedésetek előtt is volt közöd a sporthoz?

Természetesen a sport az én életemben is mindig fontos szerepet játszott, de soha nem sportoltam versenyszerűen. Az utóbbi időszakban már csak a konditermi edzések maradtak a napirendben, ezért is örültem és támogattam Blanka edzői törekvését. Számomra a sport az egészéges élet egyik alap pillére, ezért is tartom fontosnak, hogy hetente több alkalommal ellátogassak a terembe.

Milyen jellegű edzéseket tart Neked Blanka?

Első sorban erőnléti edzésekkel kapcsolatban kérek tőle segítséget, de természetesen kikérem a véleményét a karido edzések felépítésében is. A sport iránti elhivatottsága miatt igyekszik mindig olyan edzést összeállítani nekem, hogy mindig a lehető legnagyobb intenzitású legyen.

Jelentett bármilyen problémát, hogy Ő élsportoló volt, Te pedig csak hobbiként tekintesz a sportra?

Szerencsére ez nálunk sosem volt probléma. Amikor az edzőteremben vagyunk, és Ő edzést tart nekem, akkor mindig 100%-osan igyekszem követni az utasításait, hisz ő is a legjobbat szeretné kihozni minden edzettjéből, így belőlem is.

A megismerkedésetek is a Speedfithez köthető?

Nem, nem itt ismerkedtünk meg, de mindketten régi tagjai vagyunk a teremnek. Természetesen megismerkedésünk után sem volt kérdés, hogy közös edzéseinket is itt folytatjuk, mivel egy jól felszerelt, jó hanglatú teremről van szó.

Milyen céljaid vannak a személye edzéssel?

Sosem gondolkoztam versenyzésen, így ez nem szerepel a célok közt. Számomra fontos az egészség és a fittség, így talán ezt tudnám célként megfogalmazni. Azt gondolom, hogy a mindennapos sporttal vagy mozgással nagyban hozzájárulhatunk egészégünk megőrzéséhez. Szerencsére ezt mindketten így gondoljuk.

Az egészség megőrzésnem a táplálkozás is az egyik alapja. Ebben is kapsz segítséget?

Természetesen az étkezésre is igyekszünk folyamatosan odafigyelni. Ebben is sok, hasznos tanácsot kapok Blankától, mivel egyetemi tanulmányait ebben a témában is folytatta. Figyelünk a megfelelő tápanyag és vitamin bevitelre, ami az egészség szempontjátból legalább ugyanolyan fontos, mint a mindennapos mozgás.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.