A következő cikkemben egy lelkes vendégemmel, Ritával készült cikket olvashatjátok. Rita nagyon sokat fejlődött azóta, amióta hozzám jár és már készülünk is vele az első Spartan Race versenyére, amire kitartóan és lelkiismeretesen edz.

Mióta edzel a SpeedFit fitnesz stúdióban?

Februárban kezdtem el járni a Speedfit edzőterembe, egy jó barátnőm járt Evelinhez edzeni és elmentem én is vele egy edzésre és azóta rendületlenül járok heti rendszerességgel, ha tehetem minél többször. Rendkívül jól feltölt és kikapcsol egy nehéz nap után egy jó edzés.

Az elmúlt két hónapban rengeteget fejlődtem és már látszik az eredménye is, aminek még jobban örülök és mások is észreveszik.

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérd?

Barátnőm járt személyi edzőhöz és ő vele jöttem el edzésre és azóta az ő személyi edzője az enyém is lett. Jártunk hozzá többen is egyszerre meg külön-külön is.

Nagy segítség egy személyi edző, mert tud motiválni, fejleszteni.

Egy egytől tízig terjedő skálán mennyire befolyásol a személyi edződ személyisége és szaktudása abban, hogy a SpeedFit tagja vagy és miért?

Mindenképp 10-est adok, mert nagyon sok segítséget kapok, motivációt, biztatást, sőt viszonylag messze esik a lakásomtól a terem, de az edzőm személye miatt is ezt a termet választom és inkább teszek ez egy – két kilométerrel többet.

Milyen hatást gyakorolnak az edzések a közérzetedre vonatkozóan a mindennapok során?

Az edzések engem személy szerint jólesően kifárasztanak, viszont teljes mértékben fel is töltenek. Kikapcsol egy hosszú munkanap után, ki tudom engedni a feszültséget, ami felgyűlt bennem. A közérzetemre kívül belül nagyon jól hat, és külön öröm számomra, hogy külsőleg is látom az eredményt és mások is észreveszik rajtam a változást.

Ha egy mondatban kellene összefoglalnod a személyi edzéseid, mit írnál róla?

A személyi edzéseim egyszerűen szuperek és változatosak, és mindent is átmozgatnak. Nagyon élvezem!

Ajánlanád-e a SpeedFit edzőtermet másoknak is?

Szívesen ajánlom én legfőképp az edzők miatt, mert jól felkészültek, nagy tapasztalattal bírnak. Tiszta, jól felszerelt és könnyen megközelíthető a terem, sok parkolóhely van közvetlen közelben és még szolárium és szauna is van az edzőteremben.

Vannak-e a céljaid a közeljövőre vonatkozóan?

Igen, szeretnék elindulni egy Spartan Race versenyen június elején, amire már megkezdtük a felkészülést Evelynnel. Nagyon várom már, hiszen ez lesz az első ilyen versenyem.

Várlak sok szeretettel téged is, ha szeretnél formába rendülni a nyárra!

Purgai Evelyn

Személyi és funkcionális edző

Spartan Race ProTeam csapattag

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.