A következő riportban megismerhetitek egyik legkedvesebb vendégpárosomat, Zsuzsát és Zolit, akikkel lassan több, mint két éve kezdtük meg a közös munkát. Rögös volt ez a két év…kisebb sérülésekkel, vírus miatti bezárással, online- és szabadtéri edzésekkel fűszerezve. Ám az ő lendületük töretlen. Zoli kifejezetten jó egészségi- és erőnléti állapotnak örvend, Zsuzsa pedig élete első futóversenyére készül, és lelkesedésük egyre csak növekszik az egészségtudatosság és a mozgás iránt. Ebben a beszélgetésben elmondják Nektek, miért pont rám és a Stúdióra esett választásuk. Mi a titkuk?

Mióta edzetek a Speedfit Fitnesz Stúdióban? És miért pont erre az edzőteremre esett a választásotok?

Pontosan két éve kezdtük, és azért ezt az edzőtermet választottuk, mert helyileg nekünk ez volt a legmegfelelőbb, mindketten a közelben dolgoztunk, hazafelé is irányba esett.

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérjétek?

Eddig sosem jártunk edzőteremben, így teljesen ismeretlen volt számunkra minden, ezért gondoltuk, hogy egy szakember segítségét kérjük.

Először csak azt terveztük, hogy három hónapig kérünk edzői segítséget, és utána egyénileg fogunk edzeni, de aki egyszer megtapasztalja, hogy mennyit jelent egy valóban jó edző, az nem fogja alább adni…úgy, mint mi.

Mindig, nagyon változatos edzéseket állítasz össze a számunkra. Mindig tudod melyikünknek hol a határ, amit egyre magasabbra teszünk közös erővel.

Nagyon sok tanácsot kapunk tőled az egészséges életmóddal kapcsolatosan is.

Egy egytől tízig terjedő skálán mennyiben befolyásol a személyi edzőtök személyisége és szaktudása abban, hogy a SPEEDFIT Fitnesz Stúdió tagja vagy és miért?

10-es mértékben, ugyanis ha nem itt dolgoznál, akkor már valószínűleg nem ide járnánk.

Ezt az is tükrözi, hogy ha netán valami elfoglaltságod van, akkor mi ketten sem igazán tudjuk rávenni magunkat, hogy bejöjjünk…

Milyen hatást gyakorolnak az edzések és a velük járó tanácsadások a közérzetetekre a mindennapok során? Illetve kérlek, mondjátok el dióhéjban az eddigi utatokat. Mi az amit elértünk, és merre tartotok?

Sokkal energikusabbak, és erősebbek vagyunk, mint két éve. A kezdeti nehézségek, melyet a vírushelyzet miatti bezárás okozott, se törte meg a lelkesedésünket. Kitartóan edzettünk online is a bezárás alatt. Szerencsére ebben is partnerre találtunk benned, aztán amint lehetett már jöttünk is vissza a terembe, a megszokott, megszeretett környezetbe. A jövőben is szeretnénk folytatni a közös munkát, mert az egészségünk megőrzése érdekében ezt látjuk a legcélravezetőbbnek.

Céljaink között volt, hogy ne szedjünk fel több felesleges súlyt, ami ugyebár 50 fölött csak úgy jön… Ezt teljes mértékben elértük, sőt rendületlenül tartjuk a versenysúlyunkat, és jó irányba változott a testfelépítésünk. Ehhez mi speciel nem követünk semmilyen étrendet, mindig azt eszünk, amit éppen megkívánunk. Kimondottan elégedettek vagyunk az eddigi elért eredményeinkkel.

Kiknek és főként miért ajánlanátok a páros edzéseket? Mi az, amiben többet ad Nektek, mintha egyénileg járnátok?

Minden olyan párnak ajánljuk, akik szeretik egymással tartalmasan eltölteni a szabadidejüket. A páros edzések során egymást motiváljuk és még inkább figyelünk egymásra. Ez nagyon jól tud esni, a mindennapok rohanása közben…így érünk el egyre jobb eredményeket, a hangulat mindig jó és családias. Van, hogy tőlünk zeng a terem.

Ha egy mondatban össze kellene foglalnotok az edzéseket, mit írnátok róluk?

A heti kétszer egy óra edzés mindig jó hangulatú, változatos feladatokkal telített – hol saját testsúlyos gyakorlatokkal, hol pedig a korszerű fitnesz gépeken.

Ha egy ismerősötöknek kellene ajánlanotok a Speedfit Fitnesz Stúdiót illetve az én segítségemet, mi az a három pozitívum amit kiemelnétek?

A Stúdió nagyon jó helyen van, sok a parkolóhely, felszereltsége magas színvonalú, a munkatársai pedig kedvesek és segítőkészek.

Rólad leinkább azokat emelnénk ki, hogy magas felkészültségű és szaktudású vagy és mindig a számunkra legmegfelelőbb edzéstervet készíted el, figyelembe véve az épp aktuális fizikai állapotunkat. És persze, hogy lehetőséget biztosítasz a páros edzésre, ami számunkra rendkívül fontos!

Köszönjük szépen az eddigi élményeket és eredményeket. Reméljük, hogy még jó sokáig gyarapíthatjuk a Speedfit és a vendégköröd széles táborát!

Farkas Martin

személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.