Ismerjétek meg vendégemet, Tóth Nikolettát, aki pedagógusként dolgozik egy győri általános iskolában. Nagyon fontos számára a testmozgás, az iskola mellet aerobikedzéseket is tart. Nikolettát nagyon régóta ismerem, már korábban dolgoztunk együtt egy másik fitneszteremben, a Speedfit Fitnesz Stúdióban augusztus óta dolgozunk együtt. Célja, hogy izmosabb és formásabb legyen.

Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban?

2016 augusztusában jöttem át egy másik fitneszteremből. Már az első benyomás nagyon pozitív volt, kellemes hangulat fogadott a recepción.

Mi volt a három legfontosabb dolog a számodra, ami miatt a Speedfit Fitnesz Stúdió mellett döntöttél?

A legfontosabb tényező, Attila, a személyi edzőm, közel egy éve dolgozunk együtt. Számomra fontos a tisztaság és a gépek minősége itt ezeket a feltételeket mind megtaláltam, illetve a rugalmas nyitvatartás.

Az elejétől kezdve igénybe veszed személyi edző segítségét?

Igen, számomra ez nem volt kérdés mivel magam is aerobik oktató vagyok és tudom, hogy milyen fontos céljaink eléréséhez szakember segítsége. 

Mi motivál arra, hogy személyi edző segítségét kérd továbbra is?

Az eddigi eredményeim. Előzetes állapotfelmérés után, Attila személyre szabott edzéstervet írt és már egy hónap eltelte után láttam magamon a változást. Energikusabb, feszesebb lettem, olyan izomcsoportokat is megmozgatunk, amiket az aerobik edzéseken nem.

Mi alapján választottál edzőt magadnak?

Attilát nagyon régóta ismerem. Barátságos, nyitott személyiség. Egy személyi edzés sokszor nemcsak testi, hanem lelki feltöltődés is egyben.

Egy egytől tízig terjedő skálán mennyire befolyásol személyi edződ személyisége és szaktudása abban, hogy a Speedfit Fitnesz Stúdió tagja vagy, ha az 1 semennyiben és a 10 azt jelenti, hogy miatta jársz éppen ebbe a fitneszterembe edzeni?

10, ő volt a fő motiváció, hogy átjöttem ide, de a terem hangulata és felszereltsége minden várakozást felül múlt.

Ha megjelenítesz magad előtt egy képzeletbeli dobogót, ahol díjazod az első, a második és a harmadik helyezettet, mi lenne az a három dolog, ami miatt a Speedfit Fitnesz Stúdióba jársz edzeni? Mi állna az első, a második, illetve a harmadik helyen?

Első helyen mindenképpen a személyi edzőmet mondanám, majd ha a fontossági sorrendet nézzük, akkor a második helyen következne, hogy sok ismerősöm szintén ide jár edzeni, végül, ahogy azt már említettem nagyon tetszik a gépek választéka.

Ha úgy látnád, hogy a legjobb barátodnak is segíthetne a rendszeres testmozgás, mit mondanál neki, mi lenne a legfőbb haszna abból, ha ő is eljárna a Speedfit Fitnesz Stúdióba edzeni?

Elmondanám neki, hogy az egészséges élethez nélkülözhetetlen a rendszeres testmozgás. Személyes fejlődésemet mutatnám be neki, hogy hogyan változtam, fogytam a mozgás hatására.

Ha egy életmód magazin felkérne, hogy írj egy cikket az eddigi munkádról, elért eredményeidről, a sport hatásáról a mindennapjaidra, mi lenne az az öt dolog, amit biztosan beleírnál?

Elsősorban a kitartásomról írnék, hiszen soha nem adom fel. Ha valamit kitűzök magam elé, azt véghez is viszem, ehhez természetesen fontos a motiváció. Engem az eddig elért eredményeim motiválnak legfőképpen. Megemlíteném mindenképpen a türelmet, hogy fontos a lelki egyensúly, és a kemény edzés mellett számít a tudatos táplálkozás.

Ha ugyanez a magazin címlapfotót közölne rólad, mi lenne a jelmondat, amit szívesen olvasnál a fotód mellett?

Fitten Nikivel.

Ha tudnád, hogy a SPEEDFIT ötletládájába bedobott gondolataid valóra válnának, mi lenne az a három dolog, aminek a megvalósulása még inkább támogathatna céljaid elérésébe? 

Nem érzek hiányosságot, szerintem itt minden lehetőség adott számomra.

 

Kránitz Attila

Személyi edző

 

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.