Otthon pörgettem a TikTokot, amikor szembe jött velem Anna egyik edzős videója és észrevettem, hogy ismerős a környezet. Nem elég, hogy több mint 21 000 fős követő táborral rendelkezik, de a videói igen informatívak és segítőkészek! Onnantól kezdve már a Speedfitben is többször találkoztam Annával, és edzéseit látva már tudtam, hogy Vele szeretném a következő riportomat elkészíteni.

Kérlek mesélj egy kicsit magadról!

Sport és Rekreációszervezés szakon végeztem a Széchenyi István Egyetemen, egyetemi éveim alatt pedig elvégeztem a Thor Life Academy Funktional Movement Trainingjét, valamint egy táplálkozási tanácsadói képzést is.

Edzőként kb. másfél éve dolgozom főállásban, online. Először online hiit edzéseket készítettem, amelyekre fel tudtak iratkozni vendégeim, ezek otthoni, eszköz nélküli edzések, amiket azóta is, lassan 2 éve csinálok. Itt vendégeim velem tudnak edzeni minden héten kétszer. Ezen kívül mára már többféle szolgáltatásom is van: többek között személyre szabott online edzések, 4-8 hetes kihívások, letölthető edzésprogramok. Élvezem a munkám, és büszke vagyok arra, hogy a mai napra már közel 180 emberrel dolgozhatok együtt.

Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban?

Itt kezdtem edzeni, 2014-15 körül, nem sokkal a nyitás után! Akkor 11-12. osztályos voltam, gimis éveim alatt végig ide jártam, majd később Budapestre költöztem, aztán Vácra, de amikor itthon vagyok, mindig ide jövök edzeni!

Miért pont ezt az edzőtermet választottad?

Nekem ez volt életem első edzőterme :) Minden nap elmentem mellette iskolába menet, és egyszer vettem magamon a bátorságot, hogy bejöjjek. Egyik legjobb döntésem volt, hogy akkor így tettem :)

Mi volt az első benyomásod a teremmel kapcsolatban?

Kedvesek voltak a recepción! Ez a mai napig így van. Jó a hangulat, szeretem, hogy családias a légkör, mindenki köszön mindenkinek, személyesen ismernek, a neveden szólítanak. Az utóbbi 3-4 hónapban járok ide rendszeresen ismét, előtte Vácon laktam, de nagyon sok olyan arcot látok, akikre 2014-ből emlékszem, és azóta is itt edzenek ők is. Szerintem ez is sokat elmond.

Milyen hangulatban telnek az edzéseid nálunk?

Szeretek itt edzeni. Segítőkész mindenki, nem igazán volt negatív tapasztalatom, sem edzőkkel, sem más vendégekkel. A gépek mindig tiszták, mindig működnek, ha valami elromlik, az biztos, hogy másnapra már újra jó lesz. A súlyok a helyükön vannak, az öltöző tiszta. Kevés terem van, ahol ezek mind elmondhatók.

Mi a véleményed a terem újításaival kapcsolatban?

A szaunának nagyon örülök! Még nem próbáltam, de tervezem :D A terem felszereltsége egyébként régen is szuper volt, minden van, amire egy jó edzéshez szükségem lehet.

Ha egy ismerősödnek ajánlanád a Speedfit Fitnesz Stúdiót, mit mondanál neki?

Szerintem nem is kell ajánlani, állandóan kérdezik tőlem, melyik terembe járok, főleg TikTokon :D Amúgy szerintem ha valaki itt egyszer edz, akkor másodszorra már maradni fog. Pont elég nagy a terem, mindig név szerint köszöntenek. Ezek mind nagyon sokat számítanak szerintem mindenkinek.

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!
Rácz Rita Mónika
személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.