A következő cikkben megismerhetitek egyik kedves vendégemet, Ilonát, akivel lassan fél éve kezdtük meg a közös munkát. Ebben a riportban elmondja Nektek, miért is választott engem edzőjéül és miért pont a Speedfit mellett tette le a voksát. Milyen célkitűzései vannak és mi valósult meg belőlük ezidáig?

Mióta edzel a Speedfit Fitnesz Stúdióban? És miért pont itt?

Körülbelül fél éve járok a Speedfit Fitnesz Stúdióba.

Egy közös ismerősünk ajánlott Téged és ezért jöttem igazából a Speedfitbe, viszont amikor először körbe vezettél nagyon megtetszett a terem, a különtermek, a barátságos vendégkör, és nem utolsó sorban a Speedfit csapat közvetlensége és segítőkészsége!

Mi motivált arra, hogy személyi edző segítségét kérd?

Régóta gondolkodtam, hogy személyi edzőt keressek, a túlsúlyom és a többször is csalódást okozó fogyókúrák miatt! Végül akkor határoztam el magam, amikor rosszabbul lettem…magas vérnyomás, magas pulzus satöbbi.

Nem akartam 30 évesen gyógyszereken élni, emiatt úgy döntöttem ideje belevágni és egy nagy változáson átesni! Legfőképp azzal a céllal hogy fogyjak, de közben egészségesen étkezzek vagy csak a mindennapi teendőimet ami másnak természetes, én is el tudjam végezni… például bekötni a cipőmet… ez mára már sikerül… viszont még sokat szeretnék haladni!

Egy egytől tízig terjedő skálán mennyiben befolyásol a személyi edződ személyisége és szaktudása abban, hogy a SPEEDFIT Fitnesz Stúdió tagja vagy és miért?

10! Még pedig azért, mert nagyszerű edzőt ismerhettem meg benned nagyszerű környezetben, bevallom először nagyon féltem elmenni edzőterembe, de Te és a segítőkész csapat bebizonyította, hogy semmi okom nem volt rá! A szakértelmed nagyon sokat segített a fejlődésemben mind testileg, mind lelkileg!

Milyen hatást gyakorolnak az edzések és a velük járó tanácsadások a közérzetedre a mindennapok során? Illetve kérlek, mondd el dióhéjban az eddigi utadat. Mi az amit elértünk?

Pozitív hatással vannak rám az edzések és a tanácsaid. Úgy érzem, elindultam egy jó úton amiben semmi és senki nem állíthat meg, ezt neked köszönhetem! Sokat küzdöttem az éjjeli alvással, a fölösleges stresszel és a stresszevéssel is!

Mára már megtanítottad, hogyan tudom a stresszes napokat, időszakokat átvészelni anélkül, hogy az evésbe menekülnék! Hogy hogyan tudok jól aludni, mi kell a szervezetemnek, mi mit okoz és mit miért csinálunk! És nem utolsó sorban leadtam már több, mint 20kg-ot a testzsíromból, izomtömeg vesztés nélkül!

Ha egy mondatban össze kellene foglalnod a személyi edzéseid, mit írnál róla?

Nagyon jó, nem mindig olyan megterhelő ahogy azt az ember várná, de rendkívül hatásos edzések! Testileg és lelkileg is feltöltődik az ember!

Ha egy ismerősödnek kellene ajánlanod a Speedfit Fitnesz Stúdiót illetve az én segítségemet, mi az a három pozitívum amit kiemelnél?

A stúdiót azért ajánlanám, mert jól megközelíthető helyen van, kedves és segítőkész a személyzet, és szuper, hogy van különterem és női részleg is!

Téged a kimagasló szakmai tudásod miatt ajánlanálak, és mert nagyon szimpatikus, hogy szünet nélkül odafigyelsz rám az edzésen, nagyon sok jó tanácsot adsz, bármikor számíthatok Rád!

Köszönöm az eddigi edzéseket és remélem még sokáig a tagja lehetek a csapatodnak és a Speedfit csapatának is!

Farkas Martin

Személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.