Móni 2021 nyarán keresett fel engem, hogy segítsek neki a céljai elérésében. Nagyon kitartóan dolgozik a legelső edzés óta, aminek meg is lett a gyümölcse. Cukorbetegsége sokat javult, az egészséges életmód kialakításával és a fogyással. Ismerjétek meg az ő történetét riportomban.

Milyen indíttatásból kezdtél el edzeni? Mi volt vele a célod?

Az elsődleges célom egy egészségesebb életmód kialakítása, a fogyás és az erőnlétem javítása. Még az edzőtermi edzések előtt kezdtem el gyalogolni napi szinten, ez segített nekem a fogyás elindításában, egy idő után azonban már nem volt elég ez a mozgásforma, emiatt is fordultam személyi edzőhöz

Miért pont a Speedfitet választottad?

Közel volt az akkori lakóhelyemhez. Egyik nap besétáltunk a lányommal megnézni a Speedfitet, a recepciós körbevezetett minket és megtetszett nekünk a terem, úgy döntöttünk itt fogunk edzeni

Mi alapján választottál edzőt? Hol találtál rá az edződre?

A Speedfit oldalán találtam rá az edzőmre. Nagyon szimpatikus volt számomra a bemutatkozása.

Hogyan telnek az edzések? Milyen változásokat veszel észre magadon, mióta az edződhöz jársz?

Kemények az edzések, Anna mindig új kihívások elé állít, ami motiváló számomra. Sokat fogytam, pontosabban 21 kg-ot.  De nem csak a külsőmön veszem észre a változásokat, hanem sokkal kitartóbb és erősebb is vagyok, a hétköznapi életben is jobban teljesítek.

Mit üzennél azoknak, akik azon gondolkodnak, hogy elkezdjék a sportot és belevágjanak az életmódváltásba az egészségük érdekében?

Minél hamarabb, annál jobb! Nem szabad sokat várni, hiszen az egészség a legfontosabb és nem kell félni sem, sokat lehet tanulni, fejlődni a Sport és az életmód által, főleg ha van egy olyan szuper edződ, mint Anna.

Havasi Anna

Személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.