Konkolyos Krisztina:

Személy szerint én azért kértem az Anikó segítségét, mert régóta, mozgok, de sajnos a súlyom nem csökkent. Úgy gondoltam, hogy ez az edzések intenzitásával is összefügghet, és nem tudom, mi az az intervallum, ahol beindul a fogyás. Másrészt azt tapasztaltam, hogy a csoportos edzés nem mindenkinek felel meg, mivel van, aki erősíteni, szálkásítani szeretne, van, aki fogyni, vagy egyszerűen kondiban maradni és jól érezni magát.

Názárné Prenner Anita:

Régebben mindig azt gondoltam, hogy ÉN EGYEDÜL is képes vagyok rá, de bizony rá kellett jöjjek arra, hogy ez nem mindig igaz. Nekem nagyon jól jött, hogy jelentkeztem a Speedfit-be és az meg főleg jól jött, hogy engedtem magam meggyőzni, hogy egy edzővel sokkal egyszerűbben és sokkal jobban fog menni. Ez így van, amióta van személyi edzőm, azóta a megbeszélt időpontok azok fixek, tehát biztosan elmegyek az edzésre, nem beszélem le magam, a feladatokat az edzőm szakszerűen állítja össze, azokat figyelemmel kíséri, ha már látja, hogy fáradok szeretettel bíztat, így nem adom fel az első 5 perc után, mondván ma ennyi is elég, hanem kitartok ha kell akár 15-20 percig is. Nagyon jól esik és ösztönöz ha bíztatnak, dicsérnek. Mindenkinek ajánlom és javasolom, hogy lehetőleg minél tovább bízza magát szakemberre és akkor a siker sem fog elmaradni, ebben biztos vagyok.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.