Mióta edzel és miért kezdtél el konditerembe járni?

2016. februárban mentem életemben először konditerembe. Munkámból kifolyólag sokat ülök autóban, illetve számítógép előtt, ezért nagyon hiányzott a mozgás. Előtte 15 évig táncoltam, de azt sajnos abba kellett hagynom, mert nem tudtam összehangolni az egyetemi tanulmányaimmal. Azt követően megpróbálkoztam az otthoni edzéssel, de nagyon rendszertelen volt és hatástalan, ezért is döntöttem a konditerem mellett.

Kb. mikor kezdtük el a közös munkát és miért rám esett a választásod?

Körülbelül 1 éve. Hosszú ideje ismerjük egymást és mindig is egy megbízható és céltudatos embernek tartottalak. Mikor meghallottam, hogy az edzői karriert választod, azonnal tudtam, hogy veled szeretnék edzeni, mert így biztos, hogy elérem a célom.

Azt rólam tudni kell, hogy csak akkor tudom magamból kihozni a legtöbbet, ha valaki motivál. Nekem nem arra van szükségem, hogy valaki megsimogassa a fejem, hanem mikor félholtan esek össze a 4. gyakorlat után akkor póker arccal közölje velem, hogy „legközelebb már edzünk is”. :D

Úgy gondolom, hogy Ádám személyében megtaláltam a számomra megfelelő személyi edzőt, aki nem retten meg az elvárásaimtól, amiket támasztottam (kerek vállak, kockás has, feszes combok, formás popsi :D).  Tudja, hogy mire vagyok képes és épp ezért nem enged „alkudozni”, ha kisebb súllyal akarom nyomni egyszerűen csak megkérdezi, hogy „ilyet is gyártanak?” , de arany szíve van, mert bár nem engedi a kisebb súlyt, a nagyot legalább leveszi rólam :D

Mióta edzel a Speedfitben?

Egy hónapja.

Miért választottad ezt a termet?

Mert te itt vagy! :D

Milyen benyomást tett rád a Speedfit? Pozitívan vagy negatívan csalódtál a teremben?

Abszolút pozitívan.

Mi az a 3 dolog, ami a legjobban tetszik a teremben?

Nagyon szeretek szabadsúlyos vagy saját testsúlyos edzéseket végezni, ezért számomra nagyon pozitív, hogy más termekkel ellentétben van funkcionális terem.

A termen nagyon látszik, hogy adnak a tisztaságra, az eszközök karbantartására, emellett nagyon jól felszerelt és kellemes hangulata van.

Számomra, mint nőnek az is nagyon fontos, hogy mindig van parkolóhely közvetlenül a terem előtt, így mikor késő este végzek az edzéssel, a termet elhagyva sem kell messze sétálnom a sötétben.

Melyik a kedvenc és melyik a legutálatosabb gyakorlatod?

Nincs kifejezetten kedvenc gyakorlatom, a szabad súlyos edzéseket kedvelem, ezek sokkal jobban kikészítenek, mintha gépről-gépre ülnék.

Nekem inkább kedvenc edzéseim vannak, ami attól lesz számomra „kedvenc”, hogy a végére az a „ma is megérte eljönni” érzésem van, és a kocsiig sincs már erőm kimenni.

A legutálatosabb egyértelműen a vádli! :D

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.