Hozzávalók 4 adaghoz:

Tészta:

  • 4 tojás
  • Fél csomag sütőpor
  • 10g holland kakaópor
  • 20g eritrit
  • 1 csipet só
  • Kókuszolaj

Krémhez:

  • 350g skyr joghurt
  • 0,5 citrom leve
  • Vanília aroma
  • Édesítőszer ízlés szerint
  • 30g proteinpor
  • 20g zselatin fix
  • 25 g meggy

Elkészítés:

A tojásokat ketté választjuk és a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját az édesítőszerrel, kakaóval és a sütőporral krémesre keverjük majd óvatosan beleforgatjuk a habot és egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük előtte megkenhetjük a sütőpapírt egy pár csepp kókuszolajjal, könnyebben le lehet majd húzni a süteményről. 170 fokos elő melegített sütőben kb 10 percig, kés próbáig sütjük. Közben a skyrt a citromlével, édesítővel és vanília aromával fehérje porral krémesre keverjük, hozzá adunk egy tk zselatin fixet és ezt is elkeverjük.

Miután megsült a piskóta a sütőpapírral együtt feltekerjük így hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, rákanalazzuk a krémet egyik szélére felsorakoztatjuk a meggyeket majd óvatosan feltekerjük, hagyjuk hűtőbe állni legalább 2 órát tálalás előtt.

Kalória:

178kcal C:6g P:25g F:6g

Kalória:

423kcal C: 43g P:41 F: 9,5

Rövidítések jelentése:

cm- cukormentes

tk- teljes kiőrlésű

C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)

F- zsír (angol fat szóból)

P- fehérje (angol protein szóból)

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.