A 7 legjobb fenék gyakorlat férfiaknak

2022. augusztus 8.|

Ha megkérdezzük a nőket, hogy a férfi anatómiájának melyik részét szeretik a legjobban megnézni, a nagy többség garantáltan azt válaszolja: "A fenekét!". Azt várják, hogy legyen kerek és feszes. A nagy, lötyögő fenék vagy a lapos, nadrágban alig látszó fenék határozottan nemkívánatos.

Várod, hogy a motiváció rád találjon? Vegyük át a dolgokat

2022. július 11.|

Mindannyian tudjuk, hogy a motiváció a személyes és szakmai céljaink elérésének kulcsfontosságú összetevője. De ha arra várunk, hogy a motiváció hirtelen villámcsapásként csapjon le, sokkal kisebb valószínűséggel teszünk egyetlen lépést is bármilyen cél felé.

Dobj le 2 kg hasi zsírt diéta nélkül

2022. július 4.|

Egy tanulmány szerint ezzel a 20 perces zsírégető gyakorlattal tényleg sikerülhet! Tényleg megszabadulhatsz a hasi zsírtól? Hihetetlennek tűnik, igaz? Nos, az is. Egy új tanulmány szerint, egy bizonyos típusú edzés, úgy tűnik, valóban "égeti" a hasi zsírt – tudományosabban megközelítve a zsigeri zsírt.

Ez a 6 lépés megváltoztathatja az életed

2022. június 27.|

Ha szeretnéd felfedezni, hogyan élvezheted egy életen át az egészséges és tápanyagokban gazdag ételeket, kezdd azzal, hogy ezt a hat egyszerű lépést a gyakorlatba ülteted.

Miért ne hagyd ki a lábedzést?

2022. április 11.|

Az edzéseid során az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, az nem más, mint a láb edzés kihagyása. A lábedzés nem keverendő össze a futással, kardióval vagy a biciklizéssel. Külön kell edzened a lábaidat, súlyokkal.

Teljes testes edzés kézisúlyzókkal

2022. április 4.|

Ha csak egy rövid edzésre van éppen időd, ígérjük ez a gyors edzésterv nagy hasznodra fog válni. A kézisúlyzós gyakorlatoknak számos előnye van, melyeket kár lenne elfelejteni csak azért, mert kényelmesebb gépekkel vagy rúddal elvégezni bizonyos gyakorlatokat.

5 tuti módszer az izomnövekedés beindítására

2022. március 7.|

A izomnövekedéshez az edzésed megtervezésén keresztül vezet a legbiztosabb út! Ha a következőkben részletezett tippeket figyelembe veszed szinte garantáltan elfogod érni a kitűzött célodat. Lássuk mikre kell odafigyelned:

5 tipp a nagyobb karokért!

2021. szeptember 20.|

Sokan abba a hibába esnek gyakran, hogy a siker miatt ,akár naponta karoznak legyen szó csak 1-1 gyakorlatról. A legtipikusabb hiba az, hogy ha egy izomcsoportot elmaradottnak látunk, akkor éjjel-nappal azt szeretnénk edzeni , ez pedig a regeneráció rovására megy.

Elég egy héten 3 napot edzeni? Így egészen biztosan.

2021. szeptember 13.|

Amennyiben egész testet edzel elégnek kell, hogy legyen. Mi is a top 6 alapgyakorlat? Guggolás, felhúzás, fekvenyomás, húzódzkodás , tolódzkodás, karhajlítás. Igen ezek az alapok ami annyit jelent, hogy ezek fogják neked megadni az alap erőt, erő-állóképességet és vázizomzatot, erre tudunk építkezni utána más kiegészítő, akár izolációs gyakorlatokkal.

Fogyj kocogással/futással!

2020. november 30.|

Kössünk egy fogadást! Lépj fel a világhálóra, s ha három percen belül nem találkozol valamilyen „fogyasztószeres” reklámmal, nyertél!

Mi történik a testünkkel, ha hanyagoljuk az edzéseket?

2020. szeptember 7.|

Akár beismerjük, akár nem, időről időre az edzések háttérbe szorulnak. Okolhatjuk a pár hetes nyaralást, az időjárást, vagy épp a papírtornyot az íróasztalunkon. Néha úgy döntünk, hogy kihagyunk egy edzést...majd egy újabbat...és egy újabbat...

A legjobb gyakorlat egy igazán kemény testért.

2020. augusztus 31.|

Célod, hogy csökkents a testzsírodon, miközben izomtömeget építesz? Ha válasz igen, add hozzá az edzésedhez ezt a gyors és könnyen végrehajtható módszert vagy végezd akár önmagában.

5 tipikus hiba, amit kerülj el karedzéseid során!

2020. augusztus 10.|

Mindent beleadsz, hogy erős karjaid legyenek, de az edzéseid nem olyan hatékonyak, mint vártad? Az ebben a cikkben leírt 5 hibából legalább egyet majdnem mindenki elkövet. Olvass figyelmesen, légy hatékony!

Súlyzós edzés mindenek felett

2020. augusztus 3.|

Régen elmúltak azok a napok mikor kizárólag profi testépítők és atléták emeltek súlyokat. A Physical Activity Guidelines for Americans egyértelműen mindenki számára javasolja, hogy végezzen minimum heti kettő alkalommal teljes testes súlyzós edzést.

4 könnyű módszer a derékfájdalomra

2020. július 27.|

Jó esély van rá hogyha ezt a cikket olvasod nincs rám szükséged, hogy elmondjam mennyire zavaró és elgyengítő hatású a derékfájdalom. Amit viszont valószínűleg nem tudsz, az az, hogy milyen lehetőségeid vannak, hogy javíts a helyzeten.

Nyak vagy Váll Fájós Vagy? Ez lehet a megoldás!

2020. július 27.|

Folyamatos fájdalom gyötri a nyakadat vagy a hátad felső részét, netán állandó feszültséget érzel ezeken a területeken? A nyakfájást okozhatják gyenge izmok, hanyag tartás vagy degeneratív elváltozások a nyaki gerincben. Az eredmény merev, feszes izmok, fájós nyak, vállak és csökkent mozgástartomány.

  • A plank-en túl

A plank-en túl

2020. július 6.|

Kétségtelen, hogy a plank vagy más néven alkartámasz, az egyik legjobb gyakorlat a core izomzat megedzésére, főleg funkcionális szempontból. Ezt a hatékony gyakorlatot bárki végezheti a 17 éves fiatal sráctól, aki éppen csak megváltotta az első kondibérletét, a 70 éves nagymamáig amennyiben edzettségi szintje és ízületeinek állapota megfelelő.

  • A csúnya igazság a kocka hasról

A csúnya igazság a kocka hasról

2020. június 15.|

Elérkezett a nyári időszak, így több a kocka hassal kapcsolatos kérdés is. Éppen ezért 6 core erősítő mozdulattal kedveskedünk nektek, ami segít a hasizmok fejlesztésében. De előbb tanuljunk egy kicsit a hasizom funkcióiról és rántsuk le a leplet a hasizommal kapcsolatos mítoszokról.

  • 5+1 dolog ami segíthet az otthoni edzésben

5+1 dolog ami segíthet az otthoni edzésben

2020. április 23.|

Amennyiben már úgy érzed, hogy a saját testsúlyos gyakorlatok nem jelentenek kihívást, vagy nem áll rendelkezésedre elég súly, akkor ezzel a néhány tippel tudod nehezíteni otthoni edzéseidet.

  • A Maradj otthon! napló

A Maradj otthon! napló

2020. április 17.|

2020. március 18-án eljött a nap, ami a stúdió több, mint tíz éves története során mindvégig elképzelhetetlen volt, a győri SPEEDFIT nem nyitott ki Vendégei előtt. Ez mindnyájunkat alkalmazkodásra késztetett, a következőkben leírom és megmutatom hogyan alakítottam, alakítottuk át mozgásos mindennapjainkat, hogy elkerüljük az őrület határát!

  • Military Press/Katonai Nyomás Check List

Military Press/Katonai Nyomás Check List

2020. január 20.|

Azért erre a gyakorlatra esett a választásom, mert nagyon kevés, kis túlzással egy vendéget sem láttam még aki használja ezt a gyakorlatot, pláne helyes kivitelezéssel. Hogy miért lehet ez, elsősorban azért, mert egy haladó szintű gyakorlatról van szó, másodsorban pedig azért, mert akinek gerinc vagy váll problémája van, annak erősen nem ajánlott.

Mennyit tudsz fogyni egy hónap alatt?

2019. december 9.|

A gyors fogyást ígérő tervek segíthetnek, de nem mindig tartós az eredmény. Itt olvashatod, hogy mennyit tudsz leadni biztonságosan és fenntarthatóan!

Hogyan lehet lefogyni a futópadon?

2019. november 25.|

A futópad megfelelő választás számodra, ha fogyni szeretnél. Küldetésed sikeressége érdekében ismerned kell hozzá a cél pulzusszámot és a zsírégető zónát.